Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Dikkatli izlerseniz özellikle dövüş sahnelerinde kesik kesik bir animasyon var. Gerçekten çok göz bozuyor. Serinin asıl olayı savaş sahneleri değil, stratejiler ama savaş sahneleri de görsellik bakımından tatmin etmeliydi. Topluca birbirlerine giriştikleri yerlerde ve atlarla gittikleri yerlerde daha da çok bozuyor. Ayrıntı çizimleri de o kadar iyi değildi diye hatırlıyorum. Müzikleri ve seiyuu'ları iyiydi yalnız.

Dikkatli izlerseniz özellikle dövüş sahnelerinde kesik kesik bir animasyon var. Gerçekten çok göz bozuyor. Serinin asıl olayı savaş sahneleri değil, stratejiler ama savaş sahneleri de görsellik bakımından tatmin etmeliydi. Topluca birbirlerine giriştikleri yerlerde ve atlarla gittikleri yerlerde daha da çok bozuyor. Ayrıntı çizimleri de o kadar iyi değildi diye hatırlıyorum. Müzikleri ve seiyuu'ları iyiydi yalnız.
evet strateji shanelerindeki bi soundtrack gerçekten iyi silver maskın da seiyusu baya bi karaktere oturmuş. Narsus da stratejileriyle gerçek bi deha.

Sıfırdan başlayacağım Bleach mi Narutomu ?Görüşleriniz?
One Piece'ten sonra ikisi de her yönden yetersiz.
Bleach'in güç dengeleri kötü. Hikayesi de çok iyi değil. Görüntüsü ve müzikleri iyi işte. Karakterleri karizmatik.
Naruto ondan biraz daha iyi. Fakat hikaye yönünden bakış açısı çok dar.

Naruto kötünün iyisi. Ondan başla.

Mümkünse OP'a yeniden başla kaptan :D Ama değilse Naruto derim.Bleach zaten güç dengesinin içine eden seri.Zorlan zorlan sonra bunu kullanmak istemiyordum ama diyip bi yanından güç fışkırsın.Bütün kalite,karizmatik daha doğrusu ön plana çıkan karakterlerle vsleri ana karakter yapsın.Bi Naruto değil açıkçası.Naruto ise vsleri efsanedir.Karakterleri efsanedir.Yan karakterlerde tatmin edici vsler yapar.Kısacası Naruto diyim ben. :)

Sen yorumlara aldırma bleache başla.İlk 20 bölüm biraz sıkabilir ama sonra soluksuz izlersin.Shounen animesi denince kalitesi çok iyidir.Bölüm sonları ek bilgiler,şarkılar,açılışlar vs...

Karakterler seni kendine bağlayacak zaten.Aksiyona da doyarsın.Ha ama ben ajitasyon seviyorum diyorsan direk naruto başla. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık