Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

@EdwardNewgate
Op izleyeceksen MF ve İd sardırarak izlesen yeter. Sakına sakın Op izleme derim, tabi bom boş Bölümler izlemek istersen başka. Bir Naruto bir Bleach izle.:/ Hadi diğer serilerde güç dengesinde bir dalgalanma var ama Op'de güç ve denge diye bir şey yok.:/

Op a yeniden başlamam @Marco bleachi 5-6 bölüm izledim konusu beni pek içine çekmemisti 2 yıl önceydi.Narutoya bakiyim bu akşam.tavsiyeleriniz için teşekkürler.Opta manga beklemekten gına geldi zaman geçirecek bişey arıyordum.

Op a yeniden başlamam @Marco bleachi 5-6 bölüm izledim konusu beni pek içine çekmemisti 2 yıl önceydi.Narutoya bakiyim bu akşam.tavsiyeleriniz için teşekkürler.Opta manga beklemekten gına geldi zaman geçirecek bişey arıyordum.
Naruto'yu boşver, izlemediysen direkt "HunterxHunter" dan yardır, zaten naruto hunter çakması, orijinalini izlemiş olursun..

Naruto'yu boşver, izlemediysen direkt "HunterxHunter" dan yardır, zaten naruto hunter çakması, orijinalini izlemiş olursun..
:hhh:
naruto sırf bir iki karakter için izlenir gerisi tırt hakketten. Ama işte karakterlerin derinliğini anlamak içinde seriyi bilmek gerekiyor böylede lanet bir manga yapmış adam:/
Bence bitmesini bekle filler kısımları atlayarak izle narutoyu en sağlamı olur. 1/3 i gider serinin

Clannad(2 sezon da)
Neon Genesis Evangelion
Cowboy Bepop
Mirai Nikki
Baccano
Tengen Toppa Gurren Lagan
Darker Than Black
Great teacher onizuka
K-on
D gray Man
Ao no exorcist
High School DxD
Black Lagoon
Zankyou No terror
Highschool of the dead
Hellsing
Log horizon

Şunlar benim izlemediğim ve bayağı popüler olan bazı animeler. Çoğu hakkında bir fikrim yok açıkçası. Bunlar içinden şunu izleme, şu seri kötü vs dedikleriniz var mı? Ya da şu animeyi başa al çok güzeldir dedikleriniz...

Clannad(2 sezon da)
Neon Genesis Evangelion
Cowboy Bepop
Mirai Nikki
Baccano
Tengen Toppa Gurren Lagan
Darker Than Black
Great teacher onizuka
K-on
D gray Man
Ao no exorcist
High School DxD
Black Lagoon
Zankyou No terror
Highschool of the dead
Hellsing
Log horizon

Şunlar benim izlemediğim ve bayağı popüler olan bazı animeler. Çoğu hakkında bir fikrim yok açıkçası. Bunlar içinden şunu izleme, şu seri kötü vs dedikleriniz var mı? Ya da şu animeyi başa al çok güzeldir dedikleriniz...
K-On'u ve Log Horizon'u izlemedim. Bir bilgim yok onlar hakkında.
Clannad,Genesis, Bepop, Baccano, Tengen, Onizuka, Lagoon, Hellsing(OVA),Darker ve Zankyou güzel animeler. Seversin büyük ihtimal bunların çoğunu.
Geri kalanları izleme vaktine yazık.

İzlediğin animelerin bir listesi varsa daha iyi yardımcı olabiliriz. Belki burada yazmadığın ama izlemediğin güzel seriler vardır.

K-On'u ve Log Horizon'u izlemedim. Bir bilgim yok onlar hakkında.
Clannad,Genesis, Bepop, Baccano, Tengen, Onizuka, Lagoon, Hellsing(OVA),Darker ve Zankyou güzel animeler. Seversin büyük ihtimal bunların çoğunu.
Geri kalanları izleme vaktine yazık.

İzlediğin animelerin bir listesi varsa daha iyi yardımcı olabiliriz. Belki burada yazmadığın ama izlemediğin güzel seriler vardır.
Biraz geç olacak ama teşekkür ederim :)

Black Handkerchief

Selamlar
Öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim çünkü Akame ga Kill in finalini yeni bitirdim.
Nasıl bir finaldir bu arkadaş ezdi geçti resmen , ağzımda acayip bir tat var , çok garip oldum bi hıçkırarak ağlamadığım kaldı,bağırsan olmaz , muhteşemdi ama , going mery yakılırken , ace öldüğünde birde jiraya ya bu kadar üzüldüm heralde
Zannedersem epic animeler diye geçiyor bu tarz , değil mi ?
Sadistçe olacak ama var mı bu tarz bir anime , epic anime soundlardan Fate Zero yu buldum tesadüfen belki beni bu halimden kurtarır diye ona başlayacağım
eğer varsa farklı bir öneriniz , paylaşır mısınız?

Selamlar
Öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim çünkü Akame ga Kill in finalini yeni bitirdim.
Nasıl bir finaldir bu arkadaş ezdi geçti resmen , ağzımda acayip bir tat var , çok garip oldum bi hıçkırarak ağlamadığım kaldı,bağırsan olmaz , muhteşemdi ama , going mery yakılırken , ace öldüğünde birde jiraya ya bu kadar üzüldüm heralde
Zannedersem epic animeler diye geçiyor bu tarz , değil mi ?
Sadistçe olacak ama var mı bu tarz bir anime , epic anime soundlardan Fate Zero yu buldum tesadüfen belki beni bu halimden kurtarır diye ona başlayacağım
eğer varsa farklı bir öneriniz , paylaşır mısınız?
Akame ga Kill'in sonu filler. Son 3 bölümü falan filler. Efsane anime diyemeyiz bence.
Fate Zero daha güzel bir seri onu izleyebilirsin evet.

Black Handkerchief

Akame ga Kill'in sonu filler. Son 3 bölümü falan filler. Efsane anime diyemeyiz bence.
Fate Zero daha güzel bir seri onu izleyebilirsin evet.
Fate serisin de de sıra karışık , nerden başlayacağımı bilemedim
2006 yapımından başlayacağım galiba çıkış yılına göre

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık