2016 yazıyor ama ne olur bilemiyorum. Belki de şu Gaiden'in anime versiyonudur.Şu Naruto nun yeni jenarasyon geri sayımı vardı o ne oldu ona ?
2016 yazıyor ama ne olur bilemiyorum. Belki de şu Gaiden'in anime versiyonudur.Şu Naruto nun yeni jenarasyon geri sayımı vardı o ne oldu ona ?
Film mi anime mi bilmiyorum ki bir site de geri sayım vardı.Filmi mi diyorsun?
http://www.korsanfan.com./konu/naruto-spoiler.1644/page-242#post-459409Şu Naruto nun yeni jenarasyon geri sayımı vardı o ne oldu ona ?
Film çıktı boruto the movie diye ama diğerini bilmiyorumFilm mi anime mi bilmiyorum ki bir site de geri sayım vardı.
@RocheFelix ha olabilir bak onun animesi.
Boku dake ga inai machi , bu animeye bak. İlk bölüm fena değildi.Anime olarak ben hiç beğenmedim ne biçim çizim onlar bilmiyorum ya da gözüm alışkın olmadığından mangasını okumuştum konu güzel ama çizimler hiç hoşuma gitmedi. İlk bölümde güzeldi.
Onu izliyorum zaten bu sezon devam serileri hariç izlediğim 3 tane anime var işte ya onların içinden en iyisi Boku dake ga inai machi zaten.Boku dake ga inai machi , bu animeye bak. İlk bölüm fena değildi.
1-2 senedir yeni animelerin hepsi birbirinin aynısı nerdeyse, hepsi çocuk çocuk işi. Kaliteli bir şey görürsem haber ederim. O zamana kadar Naruto fillere devam.Onu izliyorum zaten bu sezon devam serileri hariç izlediğim 3 tane anime var işte ya onların içinden en iyisi Boku dake ga inai machi zaten.
Naruto nun fiilerini izleyen de seni görüyorum yav git başka seriler izle bende gintamaya devam ilk sezon kaç yıldır bitecek bitemedi.1-2 senedir yeni animelerin hepsi birbirinin aynısı nerdeyse, hepsi çocuk çocuk işi. Kaliteli bir şey görürsem haber ederim. O zamana kadar Naruto fillere devam.