Hahaha bu çok iyiydi. Yalnız seviyordum ben Pitou'yu daOboro adına tek temennim bu. Yumrukla gebersinler istiyorum.
O ilk gördüğüüzde ki yırtıcılığı o aurası harikaydı.
Hahaha bu çok iyiydi. Yalnız seviyordum ben Pitou'yu daOboro adına tek temennim bu. Yumrukla gebersinler istiyorum.
İtachi savaş çıkarmak istemiyor çünkü.Ben demiyorum itachi diyor
Pitou o üçlü içerisinde sevilebilir olandı. Yupi maldı da o öbürü kelebek cinnet sebebiydi. Zaten aizenden beri kelebeklere de zıtım.Hahaha bu çok iyiydi. Yalnız seviyordum ben Pitou'yu da
O ilk gördüğüüzde ki yırtıcılığı o aurası harikaydı.
Efendi adam nihayetinde üstelik zeki de. Kaybedeceği bir savaşa girecek adam değilİtachi savaş çıkarmak istemiyor çünkü.
Efendi adam nihayetinde üstelik zeki de. Kaybedeceği bir savaşa girecek adam değil
Ben Aizeni'de seviyorum yalnız hatta Orocu da pislik karakterlerin doğruları çok daha mantıklı oluyor bazen.Pitou o üçlü içerisinde sevilebilir olandı. Yupi maldı da o öbürü kelebek cinnet sebebiydi. Zaten aizenden beri kelebeklere de zıtım.
Düşünceler açısından en ufak eksi gözle bakmıyorum sadece şekle gıcığımBen Aizeni'de seviyorum yalnız hatta Orocu da pislik karakterlerin doğruları çok daha mantıklı oluyor bazen.
Yapmasana böyle niye ciddileşiyorsun
Filmi mi diyorsun?Şu Naruto nun yeni jenarasyon geri sayımı vardı o ne oldu ona ?