Sence Orochi'ye tek atan adam Jiraiya'dan korkar mıydı?Bunun geleceğini biliyordum. Kisame ve İtachı geri yaptı bunu unutmayalım lütfen.
Çok rahat alırdı onu da. Hem de Kisame ile birlikteyken kaçmlarını gerektirecek bir şey yoktu.
Sence Orochi'ye tek atan adam Jiraiya'dan korkar mıydı?Bunun geleceğini biliyordum. Kisame ve İtachı geri yaptı bunu unutmayalım lütfen.
Kayıpsız atlatamayız gibi bir şey diyordu sankiSence Orochi'ye tek atan adam Jiraiya'dan korkar mıydı?
Çok rahat alırdı onu da. Hem de Kisame ile birlikteyken kaçmlarını gerektirecek bir şey yoktu.
Orası köyü korumak için ve önemli bir shinobiyi kaybetmemek için yaptığı oyundu.Kayıpsız atlatamayız gibi bir şey diyordu sanki
Kisame- İtachi ikimizinde onun adanın yanında ismi ufak kalıyor. Belki siz dövüşebilirsiniz ama benim şansım yok.Sence Orochi'ye tek atan adam Jiraiya'dan korkar mıydı?
Itachi nin bütün seride alamayacağı adam çok çok azdır. Nagato altı yeteneği tek bedende toplamışken dövüşebildi itachi onunla. Şunu diyorum sadece orada bir dövüş olsa jiraiya yenilirdi ama kisameyi de götürürdü belki. Risk almaya değmezdi orada zira Kisame gibi adam kolay bulunmaz.Orası köyü korumak için ve önemli bir shinobiyi kaybetmemek için yaptığı oyundu.
Yoksa Orochi ile arasında o kadar fark olan İtachi sence Jiraiya'yı alamaz mıydı? Sasuke vs'sine göre yorum yapma. Orada istese 2 dk'da paket ederdi Sasuke'yi.
Ayrı şeyi var onun da bu başlıkta söylenmez. Takasugi'de iyi çocukta bu arcta uyuzdu.Oboro deme delleniyorum. Onun kadar uyuz eden biri yok beni şu seride. Takasugi ye bir tek sarutobiye saldırdığında sövdüm. Yalnız mukuronun dediği gibi o ikisi birbirine çok benziyor
Tsukuyomi de mi işlemiyor? Amaterasu? Susanoo?Kisame- İtachi ikimizinde onun adanın yanında ismi ufak kalıyor. Belki siz dövüşebilirsiniz ama benim şansım yok.
İtachi- Evet, En iyi ihtimal yanımızda götürürüz.
Sennin moda genjutsu işlemez diyorum.
Sanmıyorum götürebileceğini. Kisame de baya güçlüydü ki yanında İtachi de yanındayken bence götüremezdi.Itachi nin bütün seride alamayacağı adam çok çok azdır. Nagato altı yeteneği tek bedende toplamışken dövüşebildi itachi onunla. Şunu diyorum sadece orada bir dövüş olsa jiraiya yenilirdi ama kisameyi de götürürdü belki. Risk almaya değmezdi orada zira Kisame gibi adam kolay bulunmaz.
Oboro adına tek temennim bu. Yumrukla gebersinler istiyorum.Ayrı şeyi var onun da bu başlıkta söylenmez. Takasugi'de iyi çocukta bu arcta uyuzdu.
Ben demiyorum itachi diyorSanmıyorum götürebileceğini. Kisame de baya güçlüydü ki yanında İtachi de yanındayken bence götüremezdi.