Son maç yine eğlenceli diğerlerine göre ama çektikçe çektiler :/Kuroko'nun animesi sonlara yaklaştıkça daha bi' cıvıl cıvıl olmaya başladı
Çıktı yeni bölüm 1 bölüm kaldı.3. sezonun yarısında mola vermiştim, finale 2 bölüm kalmış, izleriz..
O kadar olsun, adamlar 75'e tamamlamaya çalışıyorlar bölüm sayılarını. Ki zaten hep "Zone'un yok gerçek hali bu!", "Yok yok aslı buymuş", "Vaay ikinci kapıda demek bu varmış." söylemler sayesinde az bile şey uzattılar benceSon maç yine eğlenceli diğerlerine göre ama çektikçe çektiler :/
Bitmiş seriye anime yapıyorsun arkadaş bu kadar olmaz kiO kadar olsun, adamlar 75'e tamamlamaya çalışıyorlar bölüm sayılarını. Ki zaten hep "Zone'un yok gerçek hali bu!", "Yok yok aslı buymuş", "Vaay ikinci kapıda demek bu varmış." söylemler sayesinde az bile şey uzattılar bence
Dragon Ball: Kai ve Dragon Ball: Kai 2014.arkadaslar merhaba,
dragon ball'ın ilk serisi(153 bölümlük) ni bitirdim.Bundan sonra hangisiyle devam etmem gerekir?
Birde filmleri izlemeye gerek var mı?
Dragon Ball Z yada Dragon Ball Kai, herhangi birini izleyebilirsin, ikisi de aynı,arkadaslar merhaba,
dragon ball'ın ilk serisi(153 bölümlük) ni bitirdim.Bundan sonra hangisiyle devam etmem gerekir?
Birde filmleri izlemeye gerek var mı?