Jojo. Kendi dünyası dışında uygunBana macera,fantastik ve kendi dünyası olan bir anime önerebilir misiniz?
Darker than Black, HxH ve SNK'yı başa yazdığın için biraz sert, klasik shonenden uzak istediğini tahmin ederek yazıyorum.Zaman yolculuğu tarzı şeyler ilgini çekiyorsa Stein;Gate'i mutlaka izlemelisin. Bunları izledim diyorsan Shinsekai Yori var ha bu da tamam dersen aklıma şu an başka bir şey gelmedi ustaHangi animeye başlamalıyım? HxH, Shin. No Kyo., OP, Bleach, Naruto, Death Note vs. vs. animeler seyrettim. Öneri lütfen
Teşekkür ediyorumDarker than Black, HxH ve SNK'yı başa yazdığın için biraz sert, klasik shonenden uzak istediğini tahmin ederek yazıyorum.Zaman yolculuğu tarzı şeyler ilgini çekiyorsa Stein;Gate'i mutlaka izlemelisin. Bunları izledim diyorsan Shinsekai Yori var ha bu da tamam dersen aklıma şu an başka bir şey gelmedi usta
Edit: Fate serisi var Fate-Zero ve Fate Stay Night. İzlediysen bile ikincisinin yeni çıkan versiyonu bir daha izlenmeli.Ayrıca Parasyte bu sene gelenlerden baya "hit" oldu TV dizisi bile çekiyor adamlar.
Ne demekTeşekkür ediyorum