Garp'ı hep dışarıda tutuyorlar ama.Garp gibi, Sengoku gibi adamlar da amiral bırak bunların ikisini birden almayı, prime Garp'ı alacak adam yok. Hele şuanın çapsız Yonkoları için hayalden fazlası olmaz.
Garp'ı hep dışarıda tutuyorlar ama.Garp gibi, Sengoku gibi adamlar da amiral bırak bunların ikisini birden almayı, prime Garp'ı alacak adam yok. Hele şuanın çapsız Yonkoları için hayalden fazlası olmaz.
Ace muhabbeti hep bunlar.Garp'ı hep dışarıda tutuyorlar ama.
Bencede kimse 2 amirali alamaz da Garp'ın sikleti amirallerden daha fazla olduğu için sağlıklı bir anket olması adına dışta kalması iyi.Ace muhabbeti hep bunlar.
Görebilme ihtimallerin bahsediyorum ben.Kata dışında geleceği gören adamların olduğu bariz zaten.Rayleigh çoğul konuşuyor.Ha k.haki konusunda Kata tüm amiralleri tokatlar bu da bir gerçek.Amiraller geleceği falan göremez. Görseydi marco aokiji ve kizaruyu amele sumugu gibi yapistirmazdı.
Keşke kizaru yerine katayı amiral yapsaymış oda. Gevşeklikle amirallik uyumlu değil.Görebilme ihtimallerin bahsediyorum ben.Kata dışında geleceği gören adamların olduğu bariz zaten.Rayleigh çoğul konuşuyor.Ha k.haki konusunda Kata tüm amiralleri tokatlar bu da bir gerçek.
Denizcilik gitmezdi Kata'ya bence.Keşke kizaru yerine katayı amiral yapsaymış oda. Gevşeklikle amirallik uyumlu değil.
Zaten çok fazla odak vermen lazım herzaman kullanmak dedigin gibi işlevsel degil. Ama en can alıcı yerde hayat kurtarır.Katakuri de her zaman yapamıyor bunu diye hatırlıyorum. Biraz kasmak lazım. Savaş sırasında böyle dikkat verirken keserler adamı. Normal Gözlem Haki türünden büyük artısı yok bence, dediğin gibi değişikse.
Geleceği görmek çok odak istiyor her zaman kullanıcak bişey degil ama dogru yerde hayat kurtarır. Savaş sırasında kullanmak çok riskli diğer tüm durumlarda bildiğin 1-0 önde başlamak gibi.Katakuri de her zaman yapamıyor bunu diye hatırlıyorum. Biraz kasmak lazım. Savaş sırasında böyle dikkat verirken keserler adamı. Normal Gözlem Haki türünden büyük artısı yok bence, dediğin gibi değişikse.