Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller'in Gücü Hakkında

Gözlem hakinin özü zaten geleceği görmek. Kata'nın yaptığı şey geleceği daha uzun süre görmek sadece. Bazıları az görüyor bazısı çok. Ama ikisinin olayı da geleceği görmek.

Özellikle Kizaru'da çok defa gördük. Adam bakmıyorken savunma yapıyor. Sonuç olarak Katakuri ile aynı geliyor bana. Neden Karakuri farklı yapıyor diyorlar anlamadım. Bilen varsa aydınlatsın lütfen.
Tam olarak aynı şey olmayabilir. Amiraller vurulacak kısmı elemente dönüştürüyor darbe gelse dahi zarar almıyor. Kata ise orayı boşaltıyor direk, pratikte aynı. Amiral savunması yapmak için gelecegi görmek gerekmiyor. Zaten gözlem hakisi dedigin 1 adım ilerisi sezmek. Sen bunu Kata gibi 4-5 adıma çıkarınca direk gelecegi görüyorsun.

Rakibin hızlı ise Amiral savunması da işlevsiz kalıyor. Luffy Yılan moduna girdimi Kata'ya vurmaya başlamıştı. Kaido'nun, Luffy tekledigi sahnedeki hız da örnek verilebilir.

Katakuri'ninki başka seviye, bunu kabul etmemek niye?

Yukarıda da denmiş. Geleceği görmek zaten gözlem hakinin bir özelliği.Ha bir de hissetmek var. Kişinin gücünü, nerede saklandığı gibi gibi.

Katakuri bunu o kadar iyi yapıyor ki çok daha ilerisini görebiliyor. Başkası anlık yapabiliyor ama Katakuri şunu diyeceksin, şöyke yapacaksın diye anlatıyor.

Kizaru'da filan bu yok. Abartmayalım. Amirale yakışır bir gözlem hakileri var. Big Mom bile soruyor Katakuri'ye.

Tam olarak aynı şey olmayabilir. Amiraller vurulacak kısmı elemente dönüştürüyor darbe gelse dahi zarar almıyor. Kata ise orayı boşaltıyor direk, pratikte aynı. Amiral savunması yapmak için gelecegi görmek gerekmiyor. Zaten gözlem hakisi dedigin 1 adım ilerisi sezmek. Sen bunu Kata gibi 4-5 adıma çıkarınca direk gelecegi görüyorsun.

Rakibin hızlı ise Amiral savunması da işlevsiz kalıyor. Luffy Yılan moduna girdimi Kata'ya vurmaya başlamıştı. Kaido'nun, Luffy tekledigi sahnedeki hız da örnek verilebilir.
Katakuri de her zaman yapamıyor bunu diye hatırlıyorum. Biraz kasmak lazım. Savaş sırasında böyle dikkat verirken keserler adamı. Normal Gözlem Haki türünden büyük artısı yok bence, dediğin gibi değişikse.

Şurada ciddi ciddi amirallerin Katakuri düzeyinde gözleme sahşp ıkdupu söyleniyor ya, ne desem boş.

Korkmayın arkadaşlar Katakuri>Amiraller olmuyor böyle diyince.

Garp gibi, Sengoku gibi adamlar da amiral bırak bunların ikisini birden almayı, prime Garp'ı alacak adam yok. Hele şuanın çapsız Yonkoları için hayalden fazlası olmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık