kör topal
Amiraller güçsüz değiller ama WB, diğer Yonkoular ve Dragon gibi adamlar amiralleri aşmış adamlardır bana göre. Amiraller Sağ kolları da alır yada en kötü yenişemezler (Marco).
Aynen. Dövüş tartışmalarındaki güç kıstası her zaman karizma oluyor burada. Karizma=Güç gibi bir algı var. Bak Mesela 'Akainu Logia, Fujitora'nın yer çekimi onu fazla etkilemez. Ayrıca Magma Akainu için büyük bir avantaj' makul bir cümle; fakat biz tartışırken: ' Akainu Beyazsakal'a gider yapmış bir adam. Fuji de Dof'dan tekme yedi. Fuji güçsüzdür. Amirallik makamının yüz karasıdır' Tarzı cümleler kuruyoruz. Bence bu şekilde tartışmak yanlış. Amirallik makamı da sırf bu yüzden ayaklar altına alınıyor. Yarın öbür gün bir amiral çıkıp şov yapsa 'jack amiral alır' grubu kaybolacak mesela.Haklısın ama hacı aynı açıklama tam tersi içinde geçerli .Yani Akainu'nun paçalardan karizma akıyor resmen.Sonra yonko düzeyine çıkarılıyor. Kizaru'nun da bi ağırlığı var ayrıca Yani bu amiraldir diyebiliyorsun.Fujitorada öyle ancak o kurguya kurban gittiğinden güçsüz görülüyor.
Aslında haklılık payının olduğu mevzu şu: Ben şimdi X kişi vs Fujitora açsam 100 kişinin 20 si X der ama X kişi vs Akainu açsam sadece X kişisi sadece 5 oy almakla kalmayıp bir de sağlam bi küfür yerdim
WB Yaralı ve handikaplı değilmiydi?Ona rağmen şovunu yapmadı mı? :/Hangi karaktere bakıldığına göre değişiyor bu konular. Örnğ;
"WB yaralaydı bir kere handikaplıydı ona rağmen yaptı şovunu yehuuuu.
Shankusu gemide onunla denk dövüştü, gök nasılda yarıldı, WB'de serum falan yoktu ehueheheehehe." gibi durumlar mevcutken, bu tür konular pek iç açıcı olmuyor.
+1 Oda'nın kurbanıydı Fujitora normalde Dof, Luffy filan bırakmaz ortalıkta katliam yapardı.Fujitora eğer isteseydi Dressrosa , Mugiwaraların mezarı olurdu bu kadar açık ve net söylüyorum.
Oradaki ana fikir WB değildi. WB'nin handikapının kişiye göre değişmesiydi.WB Yaralı ve handikaplı değilmiydi?Ona rağmen şovunu yapmadı mı? :/
Bin tane değişkenin olduğu yerde direkt böyle bir şey söylemek ne kadar mantıklı? Bir sürü karakter var orada. O adadaki hiçbir karakter istediğini tek başına yapamaz. Sabo-Luffy-Law zaten 3'lü müttefik. Ama diğer adamlar hep tek. Burgess tek, Dof tek. Fuji tek.Fujitora eğer isteseydi Dressrosa , Mugiwaraların mezarı olurdu bu kadar açık ve net söylüyorum.