Tamda bu ve benzeri bi konuyu tartışmak istiyordum :/ Açman güzel olmuş
Bence Yonko>Amiral.Bu bence net bişey.Ama diyince yonko sevici olarak yaftalarnıyoruz Akainu istese canını verecek tayfa tarafından :/ Hatta şöyle diyim yonkoların kendi arasında yahut amirallerin kendi arasında en ufak bi fark dahi olduğunu varsayarak söylüyorum ki En güçsüz yonko>En güçlü amiral.Tabi bu varsayımdan ileri gitmiyor lakin düşüncem ve beklentim bu yönde.
Savaşa bakıyoruz.Akainu Wb'nin kalbi tekleyinceye kadar WB'ye tek bi darbesi dahi yok.
Marco'nun sözlerine bakıyoruz.Diyor ki Squardo'nnu WB'ye saldrıması hususunda:
Kendini böyle bi saldırıdan koruyabilirdi.O adama kimin saldırdığı önemli değil.En güvendiği adamı bile aniden saldırsa o saldırında kolayca kaçabilirdi.Neden kaçmadı?Durumu gittikçe kötüye gidiyor. Asdadadas
Görüyormusunuz sözleri arkadaşlar :/ Wb'nin durumu kötüye gidiyor ve Marco bile bu hususu savaş zamanı anlıyor.Demek ki Wb daha kılıcı yemeden öne bile eski gücünde değilmiş :/ Ama hala yonko=Amiral haaa?
Güzel espri.
Devam ediyorum Jack var birde.Jack amiral alır/alamazında değilim.Bu adamın Fujitora Sengoku gibi adamların gemsine dalmadan dediklerine bakalım."Sen benim kim olduğumu sanıyorsun" Ama 2 amiralin olduğu gemiye cesaretle dalan adam bi yonkoya itaat ediyor :/ Yonko=Amiral mi dediniz?
Bu arada bu dediklerimden Yonko 2 amiralin kafasını tokuşturur anlamaı çıkaran süper zekalar olmaz umarım