Mihawk'ın Yonko olduğunu bilmiyor musun? Hiç yakıştıramadımAkainu daha ne yapacaktı? Mihawk gibi hiç bir icraatı olmayan birini Akainu'nun önüne koyuyorlar şaka gibi.
Öyle bir şey yok, mangada amirallerin meyve uyandırdığına dair bir şey geçmedi.Şu ana kadar gösterilen en güçlü shici Doflamingo idi onun da nasıl yenildiğini gördük zaten, en güçlü saldırısı uyanışını kullandığı halde birşey yapamadı. Birde amirallerin uyanışını gördük adamlar iklim değiştiriyor, net amiraller ezer geçer.
Punk hazard adasından bahsettim aslında meyve uyandırma olduğunu varsayarak söyledim ancak meyve uyandırma değilse o iklim değişikliği shiciler için durum daha da vahim.Öyle bir şey yok, mangada amirallerin meyve uyandırdığına dair bir şey geçmedi.
Adamı birçok kişi amiral veya üstü bekliyor. Bende yonkou seviyesi bekliyorum. Niye önüne koymayayım alpacan?Mihawk gibi hiç bir icraatı olmayan birini Akainu'nun önüne koyuyorlar şaka gibi.
Mihawk'ı kızdırma. O MF'yi ortadan ikiye karpuz gibi yarardı.Mihawk'ı ankette saymamak lazım.
Çünkü dövüşten geri çekilir. Savaşmaz.
Bremın bekleyin bekleyin ama Akainu dediğin adam kendini kanıtlamış biri. Mihawk'ı Yonkou bekliyorsanız Akainu KK olur.Adamı birçok kişi amiral veya üstü bekliyor. Bende yonkou seviyesi bekliyorum. Niye önüne koymayayım alpacan?