Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
Fujitora vs Mihawk,
Aokiji vs Dof,

bunlar bence gayet dengeli eşleşmeler, ne olacağı belli olmaz, geriye kalır 1vs4'ler,

Kizaru vs Law + Kuma + Teach + Buggy(bu olmasada olur), Kizaru'nun hızına uyum sağlayabilecek iki kişi ve onun hareketini zorlaştıracak üçüncü bir kişi, Kizaruy'yu epey zorlarlar, sonuç bence yine yoruma açık,

Akainu vs Hancock + Jimbe + Croco + Moria, Hancock hariç diğerlerinin hasar verme ihtimali yok gibi, ama yetenekleri savunmaya oldukça elverişli, Hancock'u düzgünce koruyup saldırı şansı yaratabilirlerse bi ihtimal ama bence yatar o iş, Akainu burayı alır,

sırayla sonuçları yazarsam,

1- Mihawk
2- Dof
3- Kizaru
4- Akainu

Genel olarak - amiraller..

Fujitora vs Mihawk,
Aokiji vs Dof,

bunlar bence gayet dengeli eşleşmeler, ne olacağı belli olmaz, geriye kalır 1vs4'ler,

Kizaru vs Law + Kuma + Teach + Buggy(bu olmasada olur), Kizaru'nun hızına uyum sağlayabilecek iki kişi ve onun hareketini zorlaştıracak üçüncü bir kişi, Kizaruy'yu epey zorlarlar sonuç bence yine yoruma açık,

Akainu vs Hancock + Jimbe + Croco + Moria, Hancock hariç diğerlerinin hasar verme ihtimali yok gibi, ama yetenekleri savunmaya oldukça elverişli, Hancock'u düzgünce koruyup saldırı şansı yaratabilirlerse bi ihtimal ama bence yatar o iş, Akainu burayı alır,

sırayla sonuçları yazarsam,

1- Mihawk
2- Dof
3- Kizaru
4- Akainu

Genel olarak - amiraller..
Vira bismillah bir tartışma başlatıyorum. :D
Hacı Dof Aokiji'yi nasıl yenecek yahu? Aokiji parçalar Dof'u tabiri caizse.

Vira bismillah bir tartışma başlatıyorum. :D
Hacı Dof Aokiji'yi nasıl yenecek yahu? Aokiji parçalar Dof'u tabiri caizse.
Bu aslında kafamı en çok karıştıran eşleşmeydi :), Aokiji'ye de gidebilirdi ama öyle bir "parçalama" durumu olmaz bence, Aokiji yakın mesafe seven adam, Dof mesafe koruyup menzilli hasar verebilen biri, ki yakalandığı zaman kaçabildiğini de gördük, yeteri kadar haras'layabilirse(bu bir oyun terimi, "menzilini koruyarak rakibi yıpratmak" için kullanılıyor), Aok'u indirme şansı var bence..

Mantıklı konuşalım biraz arkadaşlar. Hiçbir shichibukai nin amirallerden birini yenmesinin imkanı yok. Öncelikle amirali yenseler yonkou olurlardı zaten. Bu shichibukai lerin bazıları rahat dolaşmak bazıları dof gibi mesela shichi avantajlarını kullanarak kendini daha güçlü kılmak istiyor. Zaten amiral yenecek güçte olan bir adam ya denizciler için çalışıyordur yada kafaya oynuyordur. Shichibukai olmakla falan işi olmaz.

Topluca da parçalarlar. Bir Mihawk sağ çıkar o çatışmadan. :D
Teke tekte istisnasız parçalanırlar.

Bu aslında kafamı en çok karıştıran eşleşmeydi :), Aokiji'ye de gidebilirdi ama öyle bir "parçalama" durumu olmaz bence, Aokiji yakın mesafe seven adam, Dof mesafe koruyup menzilli hasar verebilen biri, ki yakalandığı zaman kaçabildiğini de gördük, yeteri kadar haras'layabilirse(bu bir oyun terimi, "menzilini koruyarak rakibi yıpratmak" için kullanılıyor), Aok'u indirme şansı var bence..
Dofly bir saldırı yedi ama Aok devam etmedi saldırıya. O çözülemeden saldırmaya devam etse Dofly teke giderdi.

Beyazsakal bile Aokiji'yi ilk hakili saldırısıyla alt edemediyse, Dof'un uzaktan hiç bir saldırısının Aokiji'ye ciddi zarar verebileceğini sanmıyorum. Gel gelelim Aokiji de uzak saldırılar yapabilen biri ve Dof'un öyle sağa sola sıçramasına pek izin vermez. Saldırıları gelende alan ağırlıklı oluyor ve Dof'un buzu çözmesi de biraz zaman alıyor. Aokiji Dof'u bir kere dondurursa ondan kaçarı yok artık, çok ağır yaralar alır. Dof ipleriyle onu tutmaya kalksa bile Aokiji logia özellikleri ve hakisiyle ondan kolayca sıyrılır. Dof tutamadıktan sonra tek yapacağı da yüksek hakili kesme saldırıları olur ki ben bunların da Aokiji'ye çok zarar verebileceğini sanmıyorum. Aokiji dediğimiz adam antisiyle 10 gün boyunca kafa kafaya savaşmış ve henüz nasıl bir hasar bıraktığını da bilmiyoruz. Bana kalırsa sağlam hasar bırakmıştır. Akainu gibi canavarla bu kadar uzun süre dövüşebilen bir adam Dof'u her türlü alır bana göre, istisnası yok bu durumun. Teke tekte amiral yenme ihtimali olan tek shichibukai Mihawk'tır bana göre.

Gençler eskisi gibi tartışma ateşi yanmıyor içimde artık :eek:, Aok diyorsanız o olsun, zaten bende çok kesin gerekçelerle Dof dememiştim, bana o yakın geldi ona verdim ama dediğiniz gibi olayın diğer türlü gelişme ihtimalide oldukça yüksek, artık yatayım ben, sizlerede iyi geceler :)..

Gençler eskisi gibi tartışma ateşi yanmıyor içimde artık :eek:, Aok diyorsanız o olsun, zaten bende çok kesin gerekçelerle Dof dememiştim, bana o yakın geldi ona verdim ama dediğiniz gibi olayın diğer türlü gelişme ihtimalide oldukça yüksek, artık yatayım ben, sizlerede iyi geceler :)..
Hadi ya. Ne de heveslenmiştik hararetli bir tartışma için. Neyse bir dahaki sefere. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık