İki deprem meyvesi mi olacak@Dragon
yeni vs konusu açtıracan millete Roger,Wb vs 4yonkou diye![]()
Aşırı olarak algıla.Yahu bu imba ne demek? Hayatımda duymadığım kelimeyi bu forumda 10-15 farklı adamdan onlarca kez duydum.
İzlanda dilinde Aptal demek, onu öğrendim de bizim dilimizdeki yeri nedir bu kelimenin? Niye herkes üstün bir gücü tanımlamak için bu kelimeyi kullanıyor?
O kadar kolay olsaydı savaşta WB yapardı bu dediğini. Amiraller sadece hakiyle, meyve italiyle durdurulacak oyuncular değiller ki seride. Ayrıca uzaktan dövüşecek tipte hepsi. Örnekse Teach' e yaklaşmadan gönderilecek meteor, lav , buz veya lazer...Bir eliyle iptal edip diğer eliyle de depremi çaksa yeter.Diğer lordlara bile gere yok :/
yani yepsini sayımmı demek istiyorsunphantom assasini unutmanın büyük ayıp olduğu dota terimi![]()
Wb nasıl meyve iptal edecek?O kadar kolay olsaydı savaşta WB yapardı bu dediğini. Amiraller sadece hakiyle, meyve italiyle durdurulacak oyuncular değiller ki seride. Ayrıca uzaktan dövüşecek tipte hepsi. Örnekse Teach' e yaklaşmadan gönderilecek meteor, lav , buz veya lazer...
hakili bir eli ile tutup diğeri ile vurmasından bahsediyo olabilirler...Wb nasıl meyve iptal edecek?
Yok orada Bb'den bahsediyorlar ilk sayfalarda da Wb o bahsettikleri şeyi yapamaz sıkıntı orada.hakili bir eli ile tutup diğeri ile vurmasından bahsediyo olabilirler...
ama o işlem meyve iptali sağlamaz bedene vurmayı sağlar diye dipnot düşüyorum buraya![]()