Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
İnsanlar gücün etrafında toplanır. Demek istediğim amiral yenebiliyorsan eğer tayfa toplayıp yonkou da olursun. Amiraller, denizciler bana saldırmasın, rahat olayım diye shichi lik yapmassın. Çocuk oyuncağına çevirdiniz, iyice ezdiniz amiralleri.
Forumda bir üslup sorunu var.
Bizim şu ana dek tayfa olarak gördüğümüz şey ney? Arkadaş (nakama), kardeş kadar yakın. Herşeyi paylaştığın ve zaman geçirdiğin kişiler. Kısacası üniversite de ki ev arkadaşın :D. Güç etrafında toplanan tayfadan nakama olmaz. Güç için şu shanks'ın bir tane çaylağı vardı ya Beyazsakal'la konuşmaya giden, onun gibi adamlar gelir. Denizin kuralı ya karşı çıkıcan yonko'lara yada iş birliği diyor Law-reyiz. Luffy şu ana dek, croco, Moria, Lucci gibi 3 lord seviyesinde adamı yendi. Birinden birisi gelip de abi ayağını sıcak suyla yıkıyayım beni tayfana al dedi mi? Haa, hayranlar var Barto gibi. Kin besliyenlerde var Cavendish gibi. Güç gücü çeker olayı yanlış hacı. O para parayı çeker aslında :D. Fake tayfayı hatırla zaman atlamasından sonra. Ne kadar işe yaramaz adam varsa geliyorlardı mugiwara güçlü diye. Ama luffy gibi bir adam için topladığı kişiler bi kral hakiye bakardı. Kalan çamur-reyiz'i de tekde alıyor zaten. Güç kendinden güçsüzlerin sığınmasını sağlar gücü ancak savaş olarak çeker. Yani diyelim ki sen fuji'yi yendin. 7 mahalleye rezil ettin. Sonraki korsan, eğer ben bunu yenersem amiral yenmiş gibi olacam nihahahaha gülüşü yaparak saldırabilir sana.

Çocuk Amiralleri çocuk oyuncağına çevirdiniz diyerek de bi amiral üzeri güç olan birisinin yonko olacağını iddaa etmek de yonko mertebesini ezdirmekten başka bir şey değildir. Yonko olmak için imba bir güç ama daha da önemlisi yeni dünya'da belirli bir seviye adanın sana bağlı olması gerekiyor. Yonko'luktan krallık var diye önceki döv/öldür kafasından tacı al ve onun bölgelerini sana sadakat yemini etsin şeklinde bir derebeylik sistemi değil ki. Yonko'luuk ünvanını veren halkın kendisi. Yani marineler demedi teach yeni yonko'dur diye. Yonko olmak öyle amirali yen tayfa topla şeklinde olmuyor ne yazıkki.

sengoku@

teachin tüm tayfası, özellikle son katılan 4 lü teachin kaslarına hasta oldugu için tayfasına katıldı degilmi :D

nerede görülmüş daha güclü olan adam, zayıfın emrine giricek.beckman yada rayleigh gidip, mihawk yada doflamingoya kaptanım der diyorsanız,güç dengelerini cok fena ıskalamıssınız demektir :flaugh:

yani sonuc itibariyle,ben tayfa istemem yada aile kurucam falan bunlar bahane.wb güclü olmasa,usoop gibi olsa kuracagı ailede köyündeki cocouklar gibi olurdu:D ama adam 2 kk potansiyel adayı teach ve ace,marco,vista,jozu,thatch gibi adamları emri altına almıs.

shanks, yasoppun ününü duyup onun yanına gidiyor,yasopp shankse güc olarak saygı duymasa neden onu izlesin,karısını cocogunu bıraksın.roger; la geminide alalım, gidip dünyayı yardıralım diyor rayleighe,rayleigh ki hayvan gibi güclü,rogerın gücünü ve büyüklügünü kabul ettigini her anlamda zaten gösterdi adam ,yoksa ilk defa gördügü adamı neden izlesin.

herkez bizim tayfa gibi degil.o yüzden en özelde bizim tayfa.

Hangi yüksek mertebeli korsanı amiral kovalamış ki insanlar amiral bana dokunmasın diye shicibukai olsun?
amiraller sadece bir tarafı.denizin kendisi cok zorlu.basa cıkamayanlar veya yemeyenler ,yeni dünyada takılmak yerine cennet dedikleri grand linee kacıyor,eger yeterince güclüyse ve shicbukai teklifi gelirsede üzerine atlıyor.çünkü avantaj cok büyük.

bir yonko bile sürekli tetikte olmak zorunda,shicbukailer ne yapıyor yan gelip yatıyor.doflamingo acıkca adada işler tıkırında gidiyor canım sıkıldı ondan geldim dedi,amozon lilye gidip hancocku gören yok neredeyse...

crocodile, yeni dünyaya gitmiş wbden sopayı yemiş,gelmiş shicbukai olmus.

moria, yeni dünyaya gitmiş kaidoudan sopayı yemiş,gelmiş shicbukai olmus.

kuma,pasifista projesi için kendini dragon adına feda etmiş gibi duruyor.ama hali hazırda zaten boyun egdigi adam shicibukailerden fazlasıyla üstün.

jinbei,wbnin bir tayfa elemanı gibi gösterildi,şimdi ise bir yonkoya hizmet ediyor kalibresi belli.

hancock,bir kere denize acılmıs,bakmıslar kadın güclü birde yakın basmıslar teklifi,kabul etmiş.çünkü eskiden calm belti gecen yokmus ama artık var.adamlar gelip adanı yok ederiz diyorlar.sıkıyorsa yonkolara desinler.gelip adanda senide adanıda yokedicez diye.

law,zaten en basta biliyor bir halt edemiyecegini,luffyi yanına alsa bile sansımız yüzde 30 diyor,adam kendisi shicibukalige sıgınıyor.ki rahatca sada sızsın.

doflamingo,madem adamdı götü yese türlü türlü dalavare yapıp,shicbukailikten istifa etmemiş gibi göstermezdi.daha bu bölüm bile isshoya hadi issho ne olur beraber oynıyalım diyor.eger gercekten shicibukai olmasaydı issho tepesine binecekti.aynı issho gidip shanksin tepesine binse ya.

bir mihawk var.oda her hareketinde konusmasındaki tavırlara ragmen acıkca shankse saygı duyuyor.muhtemelen denk bir sekilde ölümüne dövüsmüşler.ama kimse haki faktörünü hiçe sayamaz.mihawk shanksten iyi kılıc kullansa bile shanksın artısı mihawk gibi kılıc kullanabilmek vede üstüne belkide dünyadaki en yüksek 3 haki gücünden birine sahip olmak.mihawk kesmeye ugrasırken,shanks yüzbin kişiyi aradan cıkartır tek göz kırpmayla.

ha teach gibi olsalar eyvallah derim.adam acıkca kardsm benim shicbukai olma amacım,impel downa sızmaktı dedi,sızdı aldı adamları alın sizin olsun unvanınız dedi.o bile şimdi yonko olmasına ragmen gücü yokken o unvanın ayrıcalıgını kullandı ;)

yani bir doflamingo gibi amiralle beraber cay içmek var,birde büyük ihtimal öldürülecegin bir vsye girmek var.:good: ya shicbukai olurlar ya yok olurlar,yada yeni dünyada kalıp ittifak veya yonkoların emrinde olurlar secenekler bunlar korsanlar için.

amiraller sadece bir tarafı.denizin kendisi cok zorlu.basa cıkamayanlar veya yemeyenler ,yeni dünyada takılmak yerine cennet dedikleri grand linee kacıyor,eger yeterince güclüyse ve shicbukai teklifi gelirsede üzerine atlıyor.çünkü avantaj cok büyük.

bir yonko bile sürekli tetikte olmak zorunda,shicbukailer ne yapıyor yan gelip yatıyor.doflamingo acıkca adada işler tıkırında gidiyor canım sıkıldı ondan geldim dedi,amozon lilye gidip hancocku gören yok neredeyse...

kuma,pasifista projesi için kendini dragon adına feda etmiş gibi duruyor.ama hali hazırda zaten boyun egdigi adam shicibukailerden fazlasıyla üstün.

jinbei,wbnin bir tayfa elemanı gibi gösterildi,şimdi ise bir yonkoya hizmet ediyor kalibresi belli.

hancock,bir kere denize acılmıs,bakmıslar kadın güclü birde yakın basmıslar teklifi,kabul etmiş.çünkü eskiden calm belti gecen yokmus ama artık var.adamlar gelip adanı yok ederiz diyorlar.sıkıyorsa yonkolara desinler.gelip adanda senide adanıda yokedicez diye.

law,zaten en basta biliyor bir halt edemiyecegini,luffyi yanına alsa bile sansımız yüzde 30 diyor,adam kendisi shicibukalige sıgınıyor.ki rahatca sada sızsın.

doflamingo,madem adamdı götü yese türlü türlü dalavare yapıp,shicbukailikten istifa etmemiş gibi göstermezdi.daha bu bölüm bile isshoya hadi issho ne olur beraber oynıyalım diyor.eger gercekten shicibukai olmasaydı issho tepesine binecekti.aynı issho gidip shanksin tepesine binse ya.

bir mihawk var.oda her hareketinde konusmasındaki tavırlara ragmen acıkca shankse saygı duyuyor.muhtemelen denk bir sekilde ölümüne dövüsmüşler.ama kimse haki faktörünü hiçe sayamaz.mihawk shanksten iyi kılıc kullansa bile shanksın artısı mihawk gibi kılıc kullanabilmek vede üstüne belkide dünyadaki en yüksek 3 haki gücünden birine sahip olmak.mihawk kesmeye ugrasırken,shanks yüzbin kişiyi aradan cıkartır tek göz kırpmayla.

ha teach gibi olsalar eyvallah derim.adam acıkca kardsm benim shicbukai olma amacım,impel downa sızmaktı dedi,sızdı aldı adamları alın sizin olsun unvanınız dedi.o bile şimdi yonko olmasına ragmen gücü yokken o unvanın ayrıcalıgını kullandı ;)

yani bir doflamingo gibi amiralle beraber cay içmek var,birde büyük ihtimal öldürülecegin bir vsye girmek var.:good: ya shicbukai olurlar ya yok olurlar,yada yeni dünyada kalıp ittifak veya yonkoların emrinde olurlar secenekler bunlar korsanlar için.
Ben senin kadar sabırlı değilim o kadar yazacak kadar o yüzden kısaca bahsedeceğim söylemek istediğimi. Şu ana kadar Shicibukai olanlardan çoğu devletin imkanlarını veya shicibukai ismini kullanmak için olmuş. Eğer devlet senin gücünü kabul ederse aynı şekilde halka yansıyorsun. Aynı zamanda da kafan rahat dolaşıyorsun. Hancock ise olayı bozma konusunda bir keyfine bakıyordu. Luffy için bırakmadı shicibukailiği. Ben hiçbirinde korku veya çekinme göremiyorum aralarında güç farkı da olsa. Üstüne Dof orada dalga geçiyor senin işin değil mi bunları avlamak git avla hadi diye. Bir de Doflamingo'nun amiralden çekinmesinin hiçbir nedeni yok hatta bunu masaya getirmek bile saçma bence. Adam birincisi soylu ikincisi arkasında Kaido var. Senin işlerine karışıyor dese karşısında yonkou bulacak amiral. Demek ki amiral yonkoudan da çekinmiyor!? Bir amiral olup shicibukai ile çay içmek var. Bir de gizli bir yeraltı dünyasının liderini adalete teslim etmek var. Bilmiyorum tam tersini düşünüyorum bu konuda. Çekinen ve ihtiyaç duyan kısım denizciler.

Adam yazmış beyler dağılın.:D

Yazdığın gitti ama okudum. Ben Hancock'un bulunduğu konumu kaybetmekten çekinmediğinden bahsederken Wb'yi katmışsın anlamadım açıkçası. Neyse onu geçersek Dof neden işlerini bozsun ki Law ona söyledi diye? Sineğin seni odanda uyutmamasına benzetirim bu olayı ancak ben. En fazla 2 vızıltı. Dof'un düşüncesi bu bence. Aslında tüm yaptıkları herkesle dalga geçmek ve bununla paçayı yırtmak. Kaido'ya söyleme muhabbeti de yanlış anlaşıldı sanırım işin ucunun dayandığı yeri göstermiştim. Eğer Kaido'yu seçseydi Dof, gerçekten amiral karşısına yonkuo'yu almaz mıydı diyorsun Dof'a saldırarak? Olayların gelişeceği yön belli. Ben Shicibukailerin amirallerden güçlü olduğunu savunmuyorum ancak "korku" veya "çekinme" shicibukai olmada bir etken olacağını savunmuyorum. Belki Buggy, Moria gibi adamlar için olabilir. Kaldı ki Moria da ölümsüz tayfasını toplayınca shicibukai olarak kalmak isteyeceğini sanmıyorum. Bir de denizcilerin istihbaratı Dof'un ne yaptığını bilmiyor demek de biraz absürt geliyor bana. Mutlaka biliyorlardır.

Shichibukai amiral seviyesi sınırlaması yoktur bence, çok çeşitli seviylerin olduğu bir sınıf Shichiler , amiral kolu alan bir adam şu an shichibukaiyse bu zaten bariz ortada.

Yonkou olmak farklı birşey , yeni dünyayı iyice bileceksin , sana sadık dehşet bir tayfan olacak, yer altını üstünü bileceksin , dönen dolapları bileceksin , adını duyuracaksın milete felan fistan misal BB sırf WB'in adalarına çökerek bile isim yapmaya çalışmış.

Her shichinin nerdeyse bir yonkouyla geçmişi var , bir tanesi resmen duello etmiş yani açık kapı ben hala aynı düşünüyorum amiralden güçlü shichibukaiden var çok güçsüzüde var.

Yazdığın gitti ama okudum. Ben Hancock'un bulunduğu konumu kaybetmekten çekinmediğinden bahsederken Wb'yi katmışsın anlamadım açıkçası. Neyse onu geçersek Dof neden işlerini bozsun ki Law ona söyledi diye? Sineğin seni odanda uyutmamasına benzetirim bu olayı ancak ben. En fazla 2 vızıltı. Dof'un düşüncesi bu bence. Aslında tüm yaptıkları herkesle dalga geçmek ve bununla paçayı yırtmak. Kaido'ya söyleme muhabbeti de yanlış anlaşıldı sanırım işin ucunun dayandığı yeri göstermiştim. Eğer Kaido'yu seçseydi Dof, gerçekten amiral karşısına yonkuo'yu almaz mıydı diyorsun Dof'a saldırarak? Olayların gelişeceği yön belli. Ben Shicibukailerin amirallerden güçlü olduğunu savunmuyorum ancak "korku" veya "çekinme" shicibukai olmada bir etken olacağını savunmuyorum. Belki Buggy, Moria gibi adamlar için olabilir. Kaldı ki Moria da ölümsüz tayfasını toplayınca shicibukai olarak kalmak isteyeceğini sanmıyorum. Bir de denizcilerin istihbaratı Dof'un ne yaptığını bilmiyor demek de biraz absürt geliyor bana. Mutlaka biliyorlardır.
yazıyı ben sildim, uzun tartısmak istemedim,tezi bitirip bir şeklini hocaya göndermem lazım bu aksam o yüzden.

çekinme olayınıda sana iki korsan üzerinden söyle acıklıyayım, kalibre farkını gör;

doflamingo shicbukailigi bırakamadı, çünkü bıraksa adasına bir amiral gönderilmişti,azcık eşeleseler jokerin kim oldugu ortaya cıkar indirirlerdi.o yüzden tüm nufuzunu kullandı ve istifa etmiş gibi yaptı.o vsyi iyi hatırla issho doflamingoya dalacaktı,ama son anda dalamıyacagı ortaya cıktı.iki bölümdür isshoya bildigin yalvarıyor,sen müttefik ülkeleri korumalısın yanımda durmıcakmısn bla bla.issho ise hasırsapkalarda kötü niyet sezmezken, aksine dof tarafında seziyor,o yüzden su an elini kolunu baglayan bir sey var, ama onun yerine işi luffy yapabilir.o yüzden e.oda dof isshoya öyle söyleyince konusma baloncugunu düsünceli bıraktırmıs.adam beklemede.dofun acıgını bekliyor.

birde teachi düsün; shicbukai oldu aynı masada yemek yediler,atladı gemiye gitti idyi bastı,savasa geldi,aldıgı meyve ve tayfasına kattıklarıyla,amiraller umrunda olmazdı,cag benim dedi bırak amiralleri garp ve sengokuya diklendi,alın shicbukai unvanınızı bir yerinize monte dedi...gitti kendi gücüyle adalara çöküp yonko oldu.su an zaten amiraller gidip teache bir sey yapamaz.

doflamingoda ise shicbukai unvanı herseyi,isterlerse onu oraya gömerler,bilmeleri gereken tek sey jokerin doflamingo oldugu.sen diyorsun ya nasıl istihbaratları olmaz diye.denizcilerin istihbaratı yok.wgnin istihbaratına cipher pol bakıyor.cipher polun en baslarıda zaten dofa hizmet ediyor gördük.denizcilerin bildigi sey yeraltı dünyasnı kontrol eden biri var, adı joker.herkez jokeri biliyor,ama joker = doflamingoyu bilenler sayılı kişiler.

adam zaten kutsal mallıgı bırakmıs ve aranma ödülü olan bir korsan su an gücü olsa gider kendi cöker teach gibi yonko olur, ama gücü yetmiyor,o yüzden shicbukailigede mecbur bu adada kalabilmek için.halka bile acıklama yapmak zorunda kalıyor,shicbukailikten istifa ettim yalanını law söyledi diye.çünkü o adayı koruyan sey doflamingonun gücü degil,shicbukaligin gücü.issho daldıgında ve ortaya saldırdıgında hoy hoy ne oluyoruz ondan dedi.

bu arcı iyi analiz edersen,dof,isshoyu yanında tutmaya calısıyor.bizim tayfayla dofun tayfa aynı kalibredeler.doflan, luffyde aynı kalibredeler,gücleri bile yakındır.ikisinden biri yola devam edicek.bir taraf adaleti savunurken, diger tarafta her türlü kalleşlik var.bana inanmıyorsan biraz bekle issho, dofun joker oldugunu ögrensin görürsün neler yaptıgını.

aynısını crocodileda yaptı mangaka.mr.0 yu arayabilirsin ama ,crocodile oldugunu bilmezsen crocodilea dokunamazsın.luffynin yaptıgı öyle büyük iştiki, aokiji hususi tesekkür etti.buradada issho edicek.o yüzden doflamingo bile cekiniyorsa,korkmaz dedigin diger lordlarda dayak yiyecegi barizse peşlerine bir amiral düstügünde, bende olsam bende lord olurum.

tekrar ediyorum korsanlık demek kklik hedeflemek demek.denizi kesfedenlerin ise 4 secenegi kalıyor;

- yok olmak
- yenilmiş veya daha fazla ilerliyemiyorsa,yada yonkolara bulasmamak istiyor ve yok olmakta istemiyorsa,shicbukai olmak.
- yeni dünyaya gecicek kadar yüregi varsada ya yonkolara karsı baska gruplarla ittifak olucak.
-yada yonkolara katılıp hizmet edicek.

bu dört kuralın baglamadıgı tek adam var oda hepsini sıraya dizip kk olucak :good:

Ben anlamıyorum niye her korsan olan KK olmak istesin. Wb istemiyordu korsan değil miydi? Herkesin kendine özel sebepleri vardır kaldı ki konuştuğumuz adamların çoğu Roger ölmeden önce korsan olmuş o zamanlar tepeyi hedef gösteren biri var mı o bile belli değil. O değil de çok uzun yazıyorsun be dragon okuyasım gelmiyor bazen hiç :D Sadece sonu dikkatimi çekti okudum bir ara devamını da yazarım şimdi üşendim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık