Wb uzun bi süre savaştı marinelerle. Biz mangada luffy’i, ace’i, jimbe’yi görürken wb marinelerle savaşıyordu. O sırada almıştır o saldırıları.WB'nin o kadar yarayı aldığını hiçbir yerde görmedik. Sallayayim demis sallamis babalığın efsanesini artırmak için.
Hepsini çıkar sadece WB'nin Akainu'dan aldığı yaralar kalsın WB yine ölürdü.
Bu kanser olan adamın araba kazasında öldüğünde ona kanser ve araba kazasından öldü demek gibi bir şey.
Onun dışında WB'nin aldığı yaralar kesinlikle Akainu ve WB sürtüsmesinden önce olmuyor. Zira WB'nin ilk tökezleyip açık verdiği kısım Akainu karşısında oluyor. Onda da ciğerini dağlıyor zaten. Ondan sonra diğer yaraları alıyor.
Ayrıca Ace'in ölümüne kadar Akainu adam akıllı darbe bile almamış. Ace'in ölümü ile WB kendini kaybediyor normalde gösterdiği performanstan daha ilerisini gösterip en iyi iki yumruğunu Akainu'ya vurduğu halde bu adam kısa süre içinde kalkıp WB'nin tüm tümenlerini kovalıyor.
Hatta o sırada açık verip yüzünün belli bir kısmını kaptırıyor.
Bana kalırsa Akainu çok hafife alınıyor.
Verdiğin örnek mangadaki durumdan farklı. Kanser ve araba kazası birbirlerinin üstüne binen şeyler değiller.
Normal bi insanın kolunu kesip bırak. O adam eninde sonunda kan kaybından ölür. Kolunu kestikten sonra bi de karnına 2-3 kere kılıç sokup bırak. O zaman yarım saatte ölecek adam belki de 1-2 dk içinde ölür.
O kadar yaraya rağmen ikisi de birbirine 2 kere vurunca wb’nin ayakta kalması bu yüzden aradaki farkı gösterir. Seviyeleri yakın olsa wb o 2 darbeye dayanabilse bile diğer yaraların da etkisiyle yıkılmalıydı orada.
Akainu’nun açtığı yaralar ölümcüldü wb’nin saldırıları ölümcül değildi. Ama hasar gücü ve dayanıklılıkta wb üstün geldi. Bu evrende malesef ölümcüllük ve hasar gücü farklı şeyler. Katakuri’nin bi mızrak saldırısının 187391873971838 yumruktan daha etkili olması yeterince açıklıyordur sanırım bunu.
İlk paragrafımda kastettiğim dövüş son sürtüşme. Farkındaysan orda zaten akainu’nun önceden açtığı deliği de ekledim. İlk dövüşlerinden önce wb’nin yara almadığını biliyorum.
Daha sonra “ikisi de birbirine 2 kere vurdu” derken iki dövüşü de topladım. Koca delik hala duruyor sonuçta.
İkisinin de birbirini 1 kere gafil avlaması ve 1 kere saldırı değiş tokuşu yapması mangakanın bilerek yaptığı bişeymiş gibi geldi bana. Sonradan aklıma gelince ekledim onu.