“Wb ve roger’ın en güçlüler olduğu kesin biliniyor. Kaidou galiba bunlardan bile güçlü. Ama değilse bile bunlardan sonraki en güçlü kişi kaidou” demişim zaten. Kaidou kesin daha güçlü çıkacak demedim. Ama öyle görünüyor.Sadece WB-Roger için bir şey dicem.WB'ye denk olan adamın sağ kolu amiralden üstün diyerek yanlış mantık kurmuşsun.Bir yonko olan WB varken neden kk Roger'ın sağ kolundan bahsediyorsun ki ? WB'nin yaşlı hali bize yonko olarak gösterilirdi.Genç halinin bir yonkodan üstün olduğu bana göre nettir.Yani sen yonko üstündeki bir adama denk olan adamın sağ kolu amirallerden güçlü diyorsun.Düşünceni yanlış yerden kanıtlama çalışmışsın.Bir de dediğim gibi WB=Roger'sa neden Roger'ın sağ kolunu örnek veriyorsun ? WB'nin sağ kolunu örnek ver.O zaman aynı sonuç çıkmaz ama.Hadi bunu geçeyim kıstasımız Ray olsa bile dediğim gibi şu an ki yonkolardan güçlü olan bir adamın sağ kolundan örnek vermen yonko-amiral kıyası için bir şey ifade etmez.
Ayrıca cidden Kaido'nun WB ve Roger'dan üstün çıkacağını düşünüyor musun ? WB'nin zirvesiyle yaşlı halini aynı kefeye koymanı anlamadım.O zaman sana göre bizimkiler bu arc veya 1 arc sonra kk üstü bir adamı mı indirecekler ?
Roger’ın sağ kolu roger’dan güçsüzse wb’den de güçsüzdür. Burda bi mantık hatası yok. Wb’nin sağ kolundan da bahsettim zaten. Wb’ninki amiral tutuyor roger’ınki amiralden üstün demişim.
Ben genç haliyle yaşlı halini aynı kefeye koysam zaten yonkou>>>>amiral derim. Reyleigh sadece bi amiralle savaştığı için kendini küçük görüyor. Dövüşüp zar zor kazanacak bi seviye değil bu.
Yaşlı haline bakalım. Yaşadığı yer bilindiği halde marinelerin bişey yapmaması, tayfa kaçtıktan sonra reyleigh’in de kurtulması zaten belli ediyor adamın seviyesi. Emekli olduğu için çabuk terlemeye başladı sadece. Ama en az amiral seviyesi olduğu belliydi.
yaşlı reyleigh=amiral ve yaşlı wb>yaşlı reyleigh ise wb>amiral olmaz mı?
Ne demek istediğini anladım. Genç wb=kk ve yaşlı wb=yonkou olduğu için reyleigh örneği hoşuna gitmedi. Ama wb roger öldüğünden beri bi yonkou. Kaidou da ne zamandır en güçlü belli değil. Belki de genç wb seviyesinde adam. 4 yonkou’nun 2’si bu kadar güçlüyse yonkou seviyesini kime göre belirliyoruz?