Oda'nın sonradan aklına gelmiş, kutsal kuçusu yapıp sonradan rezil etti. Adam vaktinde rezil etmedim diye nasıl üzüldüyse serinin en büyük kuçu kuçusu yaptıBu seride rezil olmayan güzel rakipler de var
Chopper'a da aldırmaz artık. Değil mi?Peki Oda'nın ekstra bir çaba göstermeyeceğine inanıyor musun? Ben emin olamıyorum hala
Goroseiye posta koysan da kuçu kuçu diyorlar, çok etkilemez o artıkOda'nın sonradan aklına gelmiş, kutsal kuçusu yapıp sonradan rezil etti. Adam vaktinde rezil etmedim diye nasıl üzüldüyse serinin en büyük kuçu kuçusu yaptı
Sanji'ye aldırmasından daha iyi diyecektim ama vazgeçtim, Çopa bandaja devam etsin.Chopper'a da aldırmaz artık. Değil mi?
Akainu'nun durumu ile Lucci'nin durumu çok farklı yav. Lucci bildiğin serideki köpek vasfına cuk diye oturan tek karakter. Hani TDK One Pİece okusa köpek tanımını Lucci ile yapar.Goroseiye posta koysan da kuçu kuçu diyorlar, çok etkilemez o artık
B. Haki + Brain point ile kizaru dan kan aldığı sahneler gözümün önüne geldi bile.Chopper'a da aldırmaz artık. Değil mi?
Bir açık kapı bıraksaydın bari de günün birinde görüşme şansımız olsaydı.Akainu Teechi zıplattığında tekrar görüşelim.
Shanksin yonko karizmasını bozacağını sanmıyorum ben pek, eski amiral üçlüsünden de beklemiyorum. Lucci örneği verme nedenim tertemiz rezil olmadan yenildiği, Luffynin etinden et koparak yendiği gerçeği. Kutsal ejder köpeği olması gibi şeyler çok ekstrem etkilemiyor benim için.Akainu'nun durumu ile Lucci'nin durumu çok farklı yav. Lucci bildiğin serideki köpek vasfına cuk diye oturan tek karakter. Hani TDK One Pİece okusa köpek tanımını Lucci ile yapar.
Ciddi karakterleri ben de kolay kolay bozmasını beklemiyorum ama emin de olamıyorum işte. Shanks ve Akainu yine biraz daha garanti de diğer amiraller için rahat rahat aynısını söyleyemiyorum.Shanksin yonko karizmasını bozacağını sanmıyorum ben pek, eski amiral üçlüsünden de beklemiyorum. Lucci örneği verme nedenim tertemiz rezil olmadan yenildiği, Luffynin etinden et koparak yendiği gerçeği. Kutsal ejder köpeği olması gibi şeyler çok ekstrem etkilemiyor benim için.