Öyle deme adam buz dağı fırlattı.Jozu akainunun antisiymiş onu yenebilirmiş.Bu şehir efsanesini her okuduğumda gülüyorum.İlk kim ortaya attıysa tebrik etmek gerek çamurdan beter çünkü bir türlü çıkmıyor.
Öyle deme adam buz dağı fırlattı.Jozu akainunun antisiymiş onu yenebilirmiş.Bu şehir efsanesini her okuduğumda gülüyorum.İlk kim ortaya attıysa tebrik etmek gerek çamurdan beter çünkü bir türlü çıkmıyor.
Beyazsakaldan daha fazla fiziksel gücü var beyazsakal o kasları steroidle şişirmiş Hodye sipariş vermiş.Öyle deme adam buz dağı fırlattı.
Abartmayın isterseniz.Oraya weevil, jack, cracker, inu, neko, ichiji, niji, kid, urouge, judge gibi kişiler de eklenip yeni anket açılsın. Mevcut seçeneklerin ve yenilerin hepsi ya amiral seviyesi ya da amiral seviyesine çok yakınlar.
Diğerlerinde sıkıntı yok yani. Tamam o zaman.Abartmayın isterseniz.
Onlar az çok ihtimal dahilinde olmasa bile yakındırlar ama diğer 4'üDiğerlerinde sıkıntı yok yani. Tamam o zaman.
Önce sondaki ikiliyi işaretledin, sonra ikizleri ekledin görmedim sanma. Direk Kid'e odaklanmışsın orda, sen de beni üzme.Onlar az çok ihtimal dahilinde olmasa bile yakındırlar ama diğer 4'ü
Üzme beni
Yok onları da ekledim sandım eklememişim hemen düzeltim. Alakası yok ben seride hiç bir karakterin hateri değilim en sevmediğim kişi Teach yeri geldiğinde onun bile hakkını veririmÖnce sondaki ikiliyi işaretledin, sonra ikizleri ekledin görmedim sanma. Direk Kid'e odaklanmışsın orda, sen de beni üzme.