Oyum Sabo'ya
Benn Beckman'nı çıkartıyorum direk. Beklentim büyük ama aynı zamanda gücünün ne olduğu çok belli değil.
Jozu kendisini elmas yapabilseydi bence iddalı olabilirdi. ( Kendini elmas ile kaplıyor diye biliyorum )
Marco çok dayanıklı fakat nedense çok güçlü saldırılara sahip değil gibi. Sabo, Marco'nun meyveyi yeseydi eminim canavar olurdu.
Mihawk'ı zaten amiral üstü olarak görüyorum.
Dof ise çok güçlü fakak amiral seviyesine yakın değil bence. Örneğin Aokiji Dof ile savaşsaydı, Dof pek bir şey yapamazdı.
Adamı Jozu'ya yaptığı gibi tutmaya çalışsa işe yaramaz ki tutabileceğini de sanmıyorum. Direk saldırması olayına zaten hiç girmiyorum.
Sabo'dan beklentim büyük ve bence gelişmeye devam edecek. İlerliyen zamanlarda karşımıza çıkarsa '' canavar '' olarak çıkacak
https://www.youtube.com/watch?v=-sX1vRaKhUM
Video da Ace, ateşi yumruk haline getiriyor ve öyle saldırıyor. Normalde şekil verilememesi lazım. Burdan anladığım mera mera sadece seni ateş adam yapmıyor aynı zamanda ateşe hükmetme gücü veriyor. Yani ateşin şeklini vs kontrol edebiliyor. ( Direk kendini ateş yapıp yumruk attıysa bu son söylediklerimi unutun
)
Bu arada lütfen admin espiri yapsa dahi ona gülmeyin, sonra bir hafta ban yersiniz. Üstüne ban gereken zamanda açılmıyabilir.