Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    286
Akainu'nun da yonkou tayfası olacaksa Akainu da yonkou olabilirdi. İmparatorlarla aynı seviyede değil benim gözümde ama yine de yonkou olabilirdi güçlü bir tayfayla.

Yalnız sıkıntı şu ki Kata, Jack gibi yaratıklar Akainu'yu kaptan olarak görürler mi onu bilmiyorum işte. Bu isimler bir amirale gözü kapalı dalarlar. O özgüvene sahipler her türlü. Diğer tarafta ise bu adamlara ezik muamelesi yapan kaptanları var. Aradaki farkı görün diye söylüyorum.

Dof'tan örnek vereyim. Fuji'ye hiç çekinmeden tekme atan ve tehdit eden bir Dof var ortada. Bu Dof'un bir imparatora aynı muameleyi yaptığını düşünsenize. Düşünemediniz değil mi? :/ Kaido'dan baya baya çekinen birisinden bahsediyoruz. Adını duyunca rengi dahi atıyor.

Neyse işte, bir şekilde Akainu güçlü tayfayla sahip olsaydı yonkou olurdu ama şu anki 4'lünün seviyesinde olamazdı diyorum ben. Yanılıp yanılmadığımı vakit gösterecek.

Edit: Bu mesajı görürsen gel de gapışak ellam. @Akainu Sakazuki :rolleyes:

Son düzenleme:
Akainu korsan olsa yonkou yenebilirdi. Ancak yonkou olamazdı. Bunun nedeni ne saf güç ne meyvesi ne de hakisi. Mutlak adalet inancını geçebilecek tek şey Luffy'nin KK olmak istemesidir herhalde. Korsanlığa mutlak adalet duygusu gibi 4 elle sarılsa one piece'in Kratosu olurdu bu adam. Adamın seslendirmeni bile zaraki kenpachi be :D

Akainu asla "Ya bu çok güçsüz" ya da "ben güçlüyüm" tarzında bir davranışta bulunmadı ve ya söylemedi. Her şeyden önce egodan yoksun biri. Karşısındaki çöpte olsa aynı hevesle girişiyor yonkouda olsa. Luffy güçsüz gördüğü birine tüm gücüyle vurmaz çünkü iyi biridir. Kaidou tüm gücüyle vurmaz beyzbol oynamayı tercih eder. Ama akainu vurur.

Akainu sabırlı biri. Sade ve stabil bir yaşantı tercih ettiğine dair hem en son manga sayfasında hem manga kapağında bonsai yetiştirmesiyle betimlendi bu. Aynı sabrı sadece BB'de ve Shiki'de gördük.

Yaptığı işi mutlak olarak bitirmeye çalışan biri. Rakibimi mochiye yatırdım boğulur diyen biri değil. Elektrik verdim yanık bir şekilde yatıyorlar diyen biri değil. Bir pasta uğruna rakibinin kaçmasına izin verecek biri değil.
Ancak görülüyor ki denizcileri idare etmeye müsait değil. Daha doğrusu idareci olarak insanları bir arada tutacak karizması yok. Yaptığı çalışmalar yerinde bence ama denizcileri sadece korkuyla yönetemezsin. Gerektiğinde sert gerektiğinde yumuşak başlı olmalısın. Bu nedenden dolayı Kuzanında doğru bir şekilde yönetemeyeceğini düşünüyorum aslında. Akainu fazla sert Kuzan fazla yumuşak başlı olduğu için filo amirali koltuğuna uygun değiller kanımca. Borsalino desen sırf umursamaz olduğu için uygun değil derim. Şu an gördüklerimiz için en mantıklı filo amirali seçimi Fujitora bence. O bile bunlara nazaran iyi yoksa hiçbiri bir sengoku etmez kanımca.

Yani Akainu korsan olsa bir yonkou devirebilir mi? Kesinlikle. Ama kendi organizasyonunu/temasını kurabilir mi? Henüz böyle bir yapısı olduğuna dair bir şey görmedik. Aksine mevcut kurulu düzeni sadece korku ve agresiflik ile yönetmeye çalıştığı için bozuyor. Crocodile ve ya doflamingo organizasyon kurmak konusunda Akainu'dan daha başarılı olurdu/olur.

Her çok güçlü olan yonko olabilir diye düşünmeyin.

Akkainu da güçlü bir meyve var mı ? Var.
Güçlü haki ? İlla ki vardır.

Peki yonko olmak için yeterli mi ? Hayır.

Kaido 10 bin metreden atlıyor ay kafam diyor.

Bm ye yıldırım çarpıyor yerin dibine giriyor bu sefer yerin dibinden kovalamaya ve yürümeye devam ediyor ve 1 çizik bile almıyor. G4 ü gülerek karşılıyor.

Teach de 2 meyve var. O iki meyve de amiral meyvesi olabilecek seviyede.

Shanks desek seride kimsenin ulaşamayacağı bir haki seviyesi göreceğiz muhtemelen. Adam yürürken wb nin gemisini parçalıyordu yanlışlıkla. Bakalım daha neler çıkacak bu adamdan.

Yani demek istediğim güçlü meyve ile güçlü bir haki ile yonko olunmuyor o kişide olağanüstü bir şey olmalı. Eğer luffy kk olursa ittifak toplama gücü ile olağanüstü iradesiyle olacaktır.
Akainu 10k mesafeden atlasa başı bile ağrımaz.

Akainuya yıldırım çarpma etkilenmez bile.

Şenks Wbnin gemisini yanlışlıkla değil bilerek ve isteyerek parçalıyor.Tüm gücü ile haki salıyor orada ki nereden biliyorsun dersen Wbye kusura bakma düşmanımın gemisine çıkarken olabildiğince tehditkar olmalıyım demesinden anlıyoruz.

İrade dersen Akainuda da gayet var.Adam yılların Mfsini gidip yeni dünyaya taşımış.Meyve dersen kralı var.Haki desen vista+marconun hakisine dayanan hakisi var.Dayanıklılık desen iki tane yakın mesafeden deprem yemesine rağmen hiç bir şey olmamış gibi komutan peşleyen bir dayanıklılığı var.Yani var oğlu var Akainuda.Tayfa da gayet toplar Sakazuki.Teachi takip eden birilerinin olduğu evrende Sakazukiye taparlar.

Yanisi Sakazuki korsan olsa imparator olur ama beşinci imparator olur.İmparator indirmek ayrı bir mevzu.Komple bir oluşum savaşından bahsediyoruz ki eşi benzeri yok One piecede.Bir tek Mf savaşı oldu bu seviyede ki onda da güçler orantısızdı.Bunda güçler de oratılı olur.

Şenks Wbnin gemisini yanlışlıkla değil bilerek ve isteyerek parçalıyor.Tüm gücü ile haki salıyor orada ki nereden biliyorsun dersen Wbye kusura bakma düşmanımın gemisine çıkarken olabildiğince tehditkar olmalıyım demesinden anlıyoruz.

İrade dersen Akainuda da gayet var.Adam yılların Mfsini gidip yeni dünyaya taşımış.Meyve dersen kralı var.Haki desen vista+marconun hakisine dayanan hakisi var.Dayanıklılık desen iki tane yakın mesafeden deprem yemesine rağmen hiç bir şey olmamış gibi komutan peşleyen bir dayanıklılığı var.Yani var oğlu var Akainuda.Tayfa da gayet toplar Sakazuki.Teachi takip eden birilerinin olduğu evrende Sakazukiye taparlar.

Yanisi Sakazuki korsan olsa imparator olur ama beşinci imparator olur.İmparator indirmek ayrı bir mevzu.Komple bir oluşum savaşından bahsediyoruz ki eşi benzeri yok One piecede.Bir tek Mf savaşı oldu bu seviyede ki onda da güçler orantısızdı.Bunda güçler de oratılı olur.
Tüm gücünü mü kullanmış?:oleyo2:
http://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-434-page-6.html

Hacım shanksin bilerek haki saldığını biliyorum ironi olsun diye öyle dedim. Tüm gücü ile haki mi salmış ? Ne diyim ki sana şimdi :) bir daha bak o sahnelere :)

Bu arada iki deprem yiyip komutan peşliyor demişsin. Orası savaş alanı sadece akainu yok
yani. Sadece akainuya karşı dizildikleri için akainu hepsini birden alır algısı oluşmuş. Korsanlar orda kaçmaya çalışıyor ve luffy yi korumaya çalışıyorlar yani amaçları akainuyu yenmek değil. Akainu shanks gelince donup kalıyor zaten.

Ben ilk mesajımda gayet iyi açıkladığımı düşünüyorum ayrıca akainuyu da ezmeyerek açıklama yaptım. Sadece olağanüstü bir durumu yok akainunun. Meyve desen kizaru ve aokiji’de de var. Zaten bu meyveler ve haki seviyesi yüzünden amiral olabilmişler.

Yav Bm güneşi binek olarak kullanıyor daha nolsun.
O güneş bir adaya tek atar.

Akainu 10k dan atlasa başı bile ağrımaz açklamandan trollediğini düşünecektim fakat yine de açıklamamı yaptım.

eh adam açık açık demiş işte.Düşmanımın gemisinde rahat olmakla ilgili problemlerim var demiş.Ne demek bu ? açık açık düşmanımın gemisinde rahat olmam tetikte olurum tehditkar olurum falan işte.Açık açık yardırmış h.hakiyi

Hacım shanksin bilerek haki saldığını biliyorum ironi olsun diye öyle dedim. Tüm gücü ile haki mi salmış ? Ne diyim ki sana şimdi :) bir daha bak o sahnelere :)

Bu arada iki deprem yiyip komutan peşliyor demişsin. Orası savaş alanı sadece akainu yok
yani. Sadece akainuya karşı dizildikleri için akainu hepsini birden alır algısı oluşmuş. Korsanlar orda kaçmaya çalışıyor ve luffy yi korumaya çalışıyorlar yani amaçları akainuyu yenmek değil. Akainu shanks gelince donup kalıyor zaten.

Ben ilk mesajımda gayet iyi açıkladığımı düşünüyorum ayrıca akainuyu da ezmeyerek açıklama yaptım. Sadece olağanüstü bir durumu yok akainunun. Meyve desen kizaru ve aokiji’de de var. Zaten bu meyveler ve haki seviyesi yüzünden amiral olabilmişler.

Yav Bm güneşi binek olarak kullanıyor daha nolsun.
O güneş bir adaya tek atar.

Akainu 10k dan atlasa başı bile ağrımaz açklamandan trollediğini düşünecektim fakat yine de açıklamamı yaptım.
10k atlasa başı bile ağrımaz çünkü logia :D troll yorum zaten.

Ek olarak komutan peşlemesini komutan avlaması olarak yazmadım.Adam o darbelere rağmen hala iş kovalıyor demek istedim.Bana göre Aokiji ve Kizaru da imparator olacak güçte adamlar.Eski amiral üçlüsü özel adamlar.

Şenks mesajım senin için de geçerli.Adam gayet baya baya sağlam haki salmış.Hayır bu öylesine saldığı haki ise tüm gücü ile ada batırsın o zaman.Saçma olur,gereksiz olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık