Zaman atlamasından sonra Sakazuki ayısının yonkou seviyesinde olduğu açıklanmıştı.Korsan olsa mı demişti yoksa ana karakter olsa mı demişti?
Veya ben öyle hatırlıyorum bilmiyorum.
Zaman atlamasından sonra Sakazuki ayısının yonkou seviyesinde olduğu açıklanmıştı.Korsan olsa mı demişti yoksa ana karakter olsa mı demişti?
Fanların uydurmasıdır o. Öyle bir şey olsa haberimiz olurdu.Zaman atlamasından sonra Sakazuki ayısının yonkou seviyesinde olduğu açıklanmıştı.
Veya ben öyle hatırlıyorum bilmiyorum.
Akainu'nun dayanıklılığı var. WB en sinirli haliyle depremli yumruk attı arkadan habersizce. Akainu birkaç tanesini yedikten sonra bile devam etti savaşa. Luffy'den yediği saldırılar karşısındaki dayanıklılığını bildiğimiz Sağ Kol Katakuri'yi düşünelim orada. Arkadan gelecek tek bir yumruk sonrası yerden kalması mümkün değil bence.Yine yanlış haber veriyorsun millete, işin gücün Fake News!
Ana karakter ben olsam ben de KK olurum, teallam. Meyvesiz Akainu sağ kolu geçemez veya şöyle diyim şuan Akainu'dan meyveyi çıkarsak sağ kol eder anca. Belki en baştan beri meyvesi olmasa daha güçlü olabilirdi.
Okumuyoruz :/Ben ne yanlış haber vereceğim, yukarıda @Veritas 'ın paylaştığı wattpad içeriğinde yazıyor zaten doğrusu. Anlaşılır diye kısa yazdım.