Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Akainu Hangi İmparator Tayfalarını Alabilir?

Akainu Hangi İmparator Tayfalarını Alabilir? (Kaptanlar Yok)

• Kullanılan toplam oy
    90
O değil de *mirallerin Yonko’ya karşı şansı olmadığı bilindiği için, konu sahibi *miral fanı arkadaş kaptanları iptal etmiş. O zaman *miralleri de denizcilerden çıkaralım, tek bir Yonko bütün denizcilerin içinden geçsin :hhh: Bu arada yapılan hamle doğru karar, *miral çöpleri Yonkolara rakip olamazlar, belki tayfa üyelerine güçleri yeter :good:

Ya bazen Oda'yı taşlıyorum niye karakter öldürmüyorsun diye dediğin gibi Cruel magmada boğuldu ölmedi ama aynı magma WB'nin iç organlarını eritti. Öldürmeyen Oda öldürmüyor. Sonuç itibarıyla Akainu WB tayfasının karşısına tek başına dikildi. Ace Tek yedi. Marco Vista aynı anda haki ile saldırdı Akainu benim mutfakta bıçakla elimi küçücük kestiğimde verdiğim tepkiyi verdi. Sadece WB korsanları değil Croco Jinbei ve niceleri bu adamın karşısında durdu Luffy kaçsın diye hiçbiri Akainu'ya gözle görülür hasar bile veremedi. Akainu'ya ölümcül hasar verebilecek kimse yok WB tayfasında. Oden yaşasaydı belki.

Dikkatini çekmek için falan değil orada baya Aokiji karasakal tayfasının kendisini tehdit edebileceğini hissettiği an anında donduruyor. Dediğin gibi şişleyebilecek olsalar oracıkta öldürürlerdi meyve gücünüde alırlardı ama bunun yerine lütfen bu buzu çöz yanlış anladın diyerek yalvarmayı tercih ettiler. Bu durumda benim Karasakal olmadan Kuzanı alabilirler demem mümkün değil. Ki Akainu Kuzandan 1 tık önde.

Koca ana korsanlarında tıpkı WB korsanları da olduğu gibi Akainu'ya net hasar verebilecek hiçkimse yok. En fazla yine tutabilirler Mochiyle bisküviyle Tüm kek sezonunda ki Luffy ayarında bir silahlanma hakisiyle Akainu devrilecek olsaydı WB tek atardı bu adama.

King ve Queen sağlam olsalardı bile Aramaki'yi yenebilirler miydi belli değil Queen orada zayıf halka. Koskoca Filo amirali biyolojik silaha ölecek değil. King sağlam olsaydı ırkından kaynaklı tıpkı Marco gibi Akainu'ya bir süre dayanabilirdi ama ötesini yapacak yıkıcı güç yine yok.

Akainu ve Kuzan'ın meyveleri çok sakat toplu imha silahı gibi. Aynı zamanda oldukça dayanıklı oldukları da bir gerçek. Bu 2 adamı yenebilmek için sağlam bir saldırı gücü olması lazım Yonkolar harici bu güç hangi korsanda var ben görmedim. Evet hepsi Akainu ile kapışabilir ama hiçbirinin gücü bu adamları devirecek kadar fazla değil.

Bu anket şeye benziyor Real Madrid vs Valencia Sevilla Villareal. 3-5 tane küçük toplanınca 1 tane büyük edecek diye bir kural yok nitelik bu seride daha önemli.
Akainu neymiş öyle ya hangi seri de bu kadar güçlü akainu Im'i de alır o zaman akainu.

Kaido Wano marabalarına karşı zorlandı diye Sakazuki de mi zorlanacak?

Kaido'dan üstte Nika var.
Nika'dan üstte Kizaru var.
Kizaru'dan üstte Sakazuki var muhtemelen. :)

Garp ile Sakazuki bir değil . Magma gücü var adamda . Kumanın karşısına Garp çıksa bu hasarı verebilir miydi .

Sakazuki tam form magma haline geçse ona dokunacak adam sayısı veya kalibre var bu ekipte ?

Sakazukide öyle bir meyve varki bu ekibin yarısını eforsuz harcar .

Garp'ın olmuş yaşı seksen bir tutmak artık mümkün değil. Ayrıca shounen bir seri okuyoruz. Seinen ya da ona yakın olsaydı yumruğu ile övülen bir adamın kafa koparması gerekirdi. Fakat magmanın özellikleri shounen bile olsa sınırlayamıyorsun fazla. Dolayısıyla bir tane bile denk getirse bir uzuv kaybediyorsun. Akainu seviyesinde bir adamın da sana vurmama ihtimali olmadığına göre öyle üç beş vuruşa da ölmeyeceğine göre dövüş ilerledikçe karşı tarafın aleyhine olacağı kesin. Akainu ile uzun süre dövüşeceksen magmaya karşı koyabilecek seviyede haki sahibi olman gerekiyor kısacası. Kaptanlar dışında bu seviyede kim var ? Kızıl saç korsanları beckmann etkisiyle kesin görünmese de diğer tayfaların ne böyle bir dayanıklılığı ne de saldırı gücü var. Dolayısıyla muhtemelen hepsinin içinden geçer .

Yazılanları okuyunca şaşırıyorum. Konu başlığını ben mi yanlış okuyorum, anlamadım. Arkadaşlar, tek bir kişi koca bir tayfa ile kapışacak ve o kişiye hiçbir şekilde destek gelmeyecek. Kocaman tayfa diyoruz, alooo!

Yazılan yorumları okudum ve birkaç karakter ile kıyaslama yapıldığını gördüm. Koskoca tayfa diyoruz, doktorundan tut miçosuna kadar bir sürü var. Tek tek gelip dövüşecekler demiyoruz arkadaşlar, hepsi birden hurra diye saldıracaklar. Tayfa içerisinde en malı bile bir kairosaki bulsa ve bir şekilde dokundursalar amiral bitti.

Amiral dediğimiz karakter bu kadar güçlü ise OP bitmiş, boşuna takip ediyorum. 4 tane kıçı kırık kaptan mı tutuyor tüm denizleri, yapmayın. Herhangi bir yonkou tek başına amiraller olmadan denizcileri de alamaz. Beyazsakal bile olsa alamaz, koskaca bir ordudan bahsediyoruz. Yonkouların caydırıcı olmasının en büyük sebeplerindne birisi kocaman bir tayfaya sahip olmalarıdır. Luffy'nin Yonkou olup Kid ve Law olmamasının en temel sebebi de budur. Luffy, filonun kaptanı olarak geçiyor. Amiralleri bende severim, hatta yonkou ile eşit güçte gördüğüm amiraller var ama kocaman bir orduyu yenmelerinin imkanı yok. Hiçbir bireysel karakter bir orduyu yenemez.

Herhangi bir amiral veya yonkou bu savaşta inanılmaz bir hasara sebebiyet verir, belki tayfanın yarısından çoğu ölür ama kazanamaz!

Kuzan'ın, BM korsanlarını bastığını ve Puding kaçırdığını söylemişsiniz. Savaşmasına gerek yok, görev bir kişiyi almak ve çıkmak. Görev esasına yapılan hareketleri güç sayıyorsunuz. Vivi, Mary Geoise'de tutuklu kalsa ve Sanji hızı ve çevikliği ile kurtarıp çıksa tüm dünyadan güçlü mü oluyor?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık