Millet şeftali diyor tahmin yürütüyorsun bize gelince biraz daha detay istiyorsun sen beni sevmiyorsun (Biraz sevgili tribi gibi oldu ama idare ediver)Keşke biraz daha ayrıntı verseydin :/
James and the Giant Peach olabilir mi?
Millet şeftali diyor tahmin yürütüyorsun bize gelince biraz daha detay istiyorsun sen beni sevmiyorsun (Biraz sevgili tribi gibi oldu ama idare ediver)Keşke biraz daha ayrıntı verseydin :/
Bu işte. Kaç tane şeftalide seyahet edilen film olabilirki zaten.Keşke biraz daha ayrıntı verseydin :/
Adam demiş :S Spesifik bir film ama belki bir ihtimal benzer bir film vardır diye ayrıntı istedim.Millet şeftali diyor tahmin yürütüyorsun bize gelince biraz daha detay istiyorsun sen beni sevmiyorsun (Biraz sevgili tribi gibi oldu ama idare ediver)
Bu işte. Kaç tane şeftalide seyahet edilen film olabilirki zaten.
Doğru o kısmı atlamışımAdam demiş :S Spesifik bir film ama belki bir ihtimal benzer bir film vardır diye ayrıntı istedim.
Teşekürler bro kızma ya.@H1dalg0 İnsan bir teşekkür eder
Kaçırdığı kadınları çocuğuna getirip bu dediklerini yaptıran bir adam vardı bir filmde. Çocuk bir kızın kaçmasına yardım etmeye çalışıyordu falan. Ama ben de onun ismini hatırlamıyorumBide ağır psikopat filmi vardı değişik bir ismi vardı o yüzden hatırlayamıyorum.Kaçırdığı kadınlara tecavüz edip sonra pişirip yiyordu köpeğide vardı .
Siyahi kadın ajan işin peşine düşüyordu.
Tanıdık geldi. Başka hatırladığın özel bir ayrıntı var mı? Veya daha fazla ayrıntı.Adamın karısı bir çete tarafından öldürülüyordu ve engelli çocuğu da aynı çete tarafından kaçırılıyordu. Adam çocuğunu kurtarmak için deli bir kadınla beraber yola çıkıyordu.