Baktım bulamadım maalesef Robot değiliz işte sizin gibi insanızHacı bizimki kaldı ya bak bir detay daha vereyim motorsiklet falan var
Baktım bulamadım maalesef Robot değiliz işte sizin gibi insanızHacı bizimki kaldı ya bak bir detay daha vereyim motorsiklet falan var
Önemli değil İyi seyirler.I love u <3 2. filmi çıkmış izlemek lazım ?
Estağfirullah abim belki bu yeni detay işine yarar diye dedim insan olduğun doğru ama bizim gibi değil bir kere sen japonca biliyorsun (Maşallah diyelimde nazar değmesin)Baktım bulamadım maalesef Robot değiliz işte sizin gibi insanız
Tüm detayları baştan yaz ve uzunca olsun. Belki bulunur bu şekilde.Estağfirullah abim belki bu yeni detay işine yarar diye dedim insan olduğun doğru ama bizim gibi değil bir kere sen japonca biliyorsun (Maşallah diyelimde nazar değmesin)
Senin filmde kusmuğundan yakalanan bir katil var mıydı?Estağfirullah abim belki bu yeni detay işine yarar diye dedim insan olduğun doğru ama bizim gibi değil bir kere sen japonca biliyorsun (Maşallah diyelimde nazar değmesin)
Tüm detayları baştan yaz ve uzunca olsun. Belki bulunur bu şekilde.
Filmi ben aramıyorum @Sir Crocodile aramam için bana yazdı ben bulamadım konuyu görünce dedim belki burdaki film severler bulurSenin filmde kusmuğundan yakalanan bir katil var mıydı?
@Sir Crocodile Yazsana tüm detaylarıFilmi ben aramıyorum @Sir Crocodile aramam için bana yazdı ben bulamadım konuyu görünce dedim belki burdaki film severler bulur
Kac sene oldu yav ben bile unuttum detayları. İlk sayfada Kaizoku Gari'nin dediği kadar hatirliyorum bende...@Sir Crocodile Yazsana tüm detayları
Keşke biraz daha ayrıntı verseydin :/Şeftalinin içinde seyahet ediyolardı. Onun adı neydi ?