Rica ederim. Ben de tıklayınca açıyor. Vpn ile dene istersen, ya da mobil uygulaması olacak ok.ru'nun oradan da izleyebilirsin.Teşekkürler. Bende neden açmıyor. Ayar falan gerekiyor.
Rica ederim. Ben de tıklayınca açıyor. Vpn ile dene istersen, ya da mobil uygulaması olacak ok.ru'nun oradan da izleyebilirsin.Teşekkürler. Bende neden açmıyor. Ayar falan gerekiyor.
Tamam teşekkrüler. Ben bunu çözeceğim.Rica ederim. Ben de tıklayınca açıyor. Vpn ile dene istersen, ya da mobil uygulaması olacak ok.ru'nun oradan da izleyebilirsin.
Değil.Bu olabilir mi?
Beyler filmden hatırladıklarım kadarıyla bir grup arkadaş vardı.Ve o arkadaş grubu ormanda maceradan mecaraya koşuşturuyorlardı.(Çok emin değilim)
Filmin sonuna doğru gruptaki bir kız ipi kullanarak ormanın karşısına geçerken kız düşüp ölüyordu ve köpeği başka bir erkek çocuğuna veriliyordu.(Bu kısımdan eminim)
Konuyu çok hatırlamıyorum.Ancak 2
Yazdığım kısma bakarak filmi bulabilirsiniz.Bulursanız bana mutlaka geri dönüş yapın.
Benim içime oturmuştu bunu izlediğimde, üzerinden 14 sene geçmiş hala çıkmamışBeyler filmden hatırladıklarım kadarıyla bir grup arkadaş vardı.Ve o arkadaş grubu ormanda maceradan mecaraya koşuşturuyorlardı.(Çok emin değilim)
Filmin sonuna doğru gruptaki bir kız ipi kullanarak ormanın karşısına geçerken kız düşüp ölüyordu ve köpeği başka bir erkek çocuğuna veriliyordu.(Bu kısımdan eminim)
Konuyu çok hatırlamıyorum.Ancak 2.
yazdığım kısma bakarak filmi bulabilirsiniz.Bulursanız bana mutlaka geri dönüş yapın.
Bu olabilir sanırım.
Ne demek istediğini anladım.Ben öyle hafızam çok üst düzey biri değilimdir.Eğer ki bir film bana kendini aratıyorsa o film mutlaka tekrar tekrar izlenmesi gereken bir başyapıt niteliğinde bir filmdir.Benim içime oturmuştu bunu izlediğimde, üzerinden 14 sene geçmiş hala çıkmamış
Bunları duyunca aklıma doğrudan Kelebek Etkisi geldi. O mu acaba?Filmde hatırladığım tek şey bir grup çocuğun beyzbol oynaması ve bunlardan birinin kadınlara takıntılı olması.Bir tane de köpek vardı.Film 2015 öncesi ve Amerikan yapımı.