Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Adı Gizlenmiş Şeytan Meyvesi

Hangi Meyvenin Adı Gizlenmiştir?


  • Kullanılan toplam oy
    101
1037. bölümde Beş Kadim, Dünya Hükümeti'nin bir Şeytan Meyvesi'nin adını değiştirdiği ve gerçek adını tüm tarihi kayıtlardan temizlediğini öğrendik. Bu meyve hakkında epey farklı görüşler var. Burada bir anket açıp tartışalım. Akla ilk gelen meyveleri listeleyeceğim.

Lastik Meyvesi


Operasyon Meyvesi


Akdarı Meyvesi


İlahi Kurt Meyvesi


Mavi Ejderha Meyvesi
 
Lastik meyvesinin olacağını düşünüyorum. Özellikle hükümet yetkilisi birinin elinden birde Shanks gibi birinin çalmasını. Bu meyveyi zaten roger yememiş ama o joy boy denilen herif yemiş,onun meyvesi olabilir. Ama ismini değiştirmek işte o aklımı karıştırıyor çünkü luffynin meyvesi Lastik yani daha uygun bir ismi mi var? O yüzden emin olmamakla birlikte oyumu şimdilik Lastik meyvesinden yana kullanıyorum.
 
Akdarı dışındakiler zaten biliniyordu. Goroseinin tepkisinden anladığımız kadarı ile bilinmeyen bir meyveden bahsediyorlar. Ayrıca lastik meyvesinin adı değişmiş olsa, gerçek adı ne? Ayrıca adının değişmesi ne tip bir güç değişikliği yapacak? Luffy lastik değil de beden manipülasyon meyvesi mi yedi? Hayır. Adam kendisinin lastik olduğunu biliyor. Veya beden değiştirme meyvesi mi yedi. İstediği şekle girebilme meyvesi gibi? Akışkan bir lastik olursa vücudunu hatta yüzünü bile değiştirebilir. Mesela katakuri de bunu yapabilir. Yüzünü mochi ile luffynin yüzü gibi değiştirebilir. E ne anlam ifade etti o zaman? Bence akdarı meyvesini kastediyorlar. Çünkü millet taraf değiştirdi. Ve neden taraf değiştirdikleri bilinmiyordu. Artık onu öğrenince gorosei buna şaşırdı. Çünkü akdarı meyvesinin uyanışında insanlara da kibidongo yedirirse onları da kölesi yapabilir gibi bir gücü olacak. Böylece akdarı meyvesi yemiş birisi herkesi kontrol edebilir olacak.
 
Benim anlamadığım gorosei meyvenin uyandığını nerden biliyor ki bunlar kulubelerinden çıkmayan adamlar ee kendileri için bile efsane olan yani söylenti olarak baktıkları bir şeyi bir denizcinin falan bilmesi de mümkün değil ee nasıl haberleri oluyor o zaman ? Zunisha olduğunu sanmıyorum onu gören denizci güverteye haber ediyor bence aynı zamanda dünya hükümetinin Zunisha'dan bunca zamandır haberdar olamamasıda pek mümkün değil gibi. Bu konuşmanın tam Luffy vs Kaido savaşı öncesi olmasından dolayı bence bu ikisi arasında ölümcül bir savaş olma olasılığı yüksek burada operasyon meyvesi devreye girebilir ya da Luffy kendi meyvesiyle yeni bir formada girebilir tabi oda blöf de atıyor olabilir belki çok alakasız bir şey çıkacak ama tahminlerim bu yönde.
 
Tama nın meyvesi Shirohoshi gibi bir antik silaha karşı mükemmel bir koz gibi görünüyor. Bu arkın bitmesine az kaldı. CP0 Robini ele geçirmek istiyor ama Raftel için Robin lazım bizimkilere.CP0 da eli boş dönmek yerine elinde Tama ile dönmesi daha mantıklı gözüküyor.Ne de olsa Tama 40 bin kişilik ordunun çökmesine sebep oldu.Büyük ölçekli bir savaşta yapabilecekleri kimbilir neler olur.Kim bilir belki geçmişte Deniz kızı prensesi bu şekilde yenilmiştir.
 
Gorosoilerin konuşmaları belki wanoyla ilgili değildir dış dünyada uyandırılmış bir meyvenin Haberide gelmiş olabilir. Devrimci lideri dragonun meyvesi olabilir, tokinin meyve olabilir, yanağından pişmaniye çıkaran kızın meyvesi olabilir ya da bayadır kid ve lawı görmüyoruz law meyveyi uyandırıp değişik bişey yaptıysa onun haberide gitmiş olabilir.
 

Şimdi yeniden okudum da bir şey farkettim. Şişman ve bıyıklı olan bu imkansızzz!! diye bağırıyor diğerlerinin de yüz ifadelerinde ciddi bir şaşırma var . Bu direkt olayı yeni öğrendiklerinin kanıtı yani olayı bizimle birlikte öğreniyolar bence konuşmaları sırasında değindikleri bir konu gibi düşünmemeliyiz yani olağan haftalık toplantı da gündeme getirilen bir konuymuş gibi tepki vermiyolar. Zaten wano'yu konuşmuyolar mı eğer bu bilgiyi toplantıdan önce bilselerdi adam neden böyle aşırı tepki versin. Durum böyleyse ne luffy'nin ne de law'ın meyvesi olmayabilir çünkü meyvenin uyanışını anlamak için spesifik bir bilgie betimlemeye ihtiyaç duymaları lazım ne lastik de ne de operasyonda böyle bir şeye tanıklık etmedik valla çok kararsız kaldım
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık