Bu dragon size ne etti arkadaşAbi dragon buranın yükselen yıldızı olması lazımken ankete bak leş atıyor
Bu dragon size ne etti arkadaşAbi dragon buranın yükselen yıldızı olması lazımken ankete bak leş atıyor
Yasopp'un kurtarmadığını nerden biliyorsun?Dragon'un amacı daha kutsal ama. Adam belki de bir sürü insanı kurtardı. Yasopp bildiğin eğlenme amaçlı hayallerinin peşinden gitti.
Adam bir işe yaramıyor la ? Ne babalık vasfı var ne devrimcilik vasfı var ulan Luffy babam mı var dedi be ? Adam mı bu şimdi ?Bu dragon size ne etti arkadaş
Ace'i yaptığı son salaklığa kadar seviyordum. Onu yapıp Luffy'i ağlattı ya ondan sonra nefretim başladı. :d@Visums Ben kesinlikle Garp'ı savunmuyorum haklısın.Hiçbir şey Ace'in mallıklarına açıklama getiremez gerçekten.
Fuji şehre meteor düşürmek dışında o kadar kötü bir şey yapmadı ki.Net Dragon. Fujitora denilen vasıfsızda öne çıkıyor gözümde.
Garp reyis yine haterlerini çatlatıyor.
Akainu'ya adam denen bir forumda pek takılmamak lazım kime vasıfsız denildiğine.Fuji şehre meteor düşürmek dışında o kadar kötü bir şey yapmadı ki.