Cevap belli değil mi ki?
Cevap veremediği için mi öyle oldu?
Açıkça soruyorum Sabo'yu oldurenlerin peşinden neden gitmedi?
O Ace'e kalmış Teach'in peşinden dere tepe gitmiş.Tup taksın.Nasıl gidecek abi uçacak mı?
Bu mu attığın cevap. Ben Ace neden Sabo'yu öldürenlerin pesinden gitmedi diye sordum.
Ace ve Luffy arasındaki farkı görebilirsin
Brook gölgesini alalı 2 seneden fazla oluyor.Şu sayfadan itibaren özet olarak anlatmış her şeyi. Şu bölümden itibaren senin sorularına cevap olacaktır 3 chapter.
Luffy'nin kurtarıcı rolü üstlendiğini kimse inkar etmedi. Ki Luffy'nin yaptığı çoğu olayda bile kibir ve bencillik kırıntıları mevcut. Burada potansiyel ve güç tartışılıyor. Troll yapma ikki dakka güzel güzel tartışıyorduk hemen saldırmaya başladın.Sabo ölünce oh güzel!
Fakat ne zaman mevzu babalığa dokunsa "OYAJİİİİME NASIL LAF EDERSİN" oluyor. Ah be dostum dünya baba veya baba probleminden ibaret değildi. Baba baba diye diye yaşayıp babalara gelerek öldün. Ace nakamalarını düşünüyormuş Roger ve Luffy gibiymiş. Hikaye arkadaşlar. Ace intikam arzusuyla kuduruyordu sadece. Akainu'ya saldırırken bile cinnet getirmişti. Luffy gibi gelişmiş bir adalet anlayışı yok. Luffy, Hz. İsa gibi. Siz nakamasını bıraktı demeye devam edin.
Dostum ne trollü? Yalan mı? Ayrıca Luffy'nin kibir ve bencilliği varsa, Ace gezegen üzerindeki en bencil adamdı. Zaten Ace'in potansiyeli de yok demiyoruz. Fiziksel olarak Ace o potansiyele sahip. Fakat karakter, kişilik açısında sınıfta kalıyor. Ray ve Shanks'ın dediğine göre kişilik ve karakter açısından zayıf olan birisi zaten Korsanlar Kralı olamaz.Luffy'nin kurtarıcı rolü üstlendiğini kimse inkar etmedi. Ki Luffy'nin yaptığı çoğu olayda bile kibir ve bencillik kırıntıları mevcut. Burada potansiyel ve güç tartışılıyor. Troll yapma ikki dakka güzel güzel tartışıyorduk hemen saldırmaya başladın.
İzlemedin heralde videoyu seninki zırlarken Ace'yi ağaca bağlıyorlar intikam almaya gitmesin diyeBu mu attığın cevap. Ben Ace neden Sabo'yu öldürenlerin pesinden gitmedi diye sordum.