Söylesene verileri o zaman, gerçekten mantıklıysa sana hak vereceğim.Tüm veriler tam aksini gösteriyorlarken sen nereden çıkardın bende onu bilemiyorum.
Söylesene verileri o zaman, gerçekten mantıklıysa sana hak vereceğim.Tüm veriler tam aksini gösteriyorlarken sen nereden çıkardın bende onu bilemiyorum.
Reyiz bu zaten Ace'i Ace yapan şey. Tabiiki gidecekti.Arkadaşı öldürüldüğü için mi? Yoksa kendi filosu altındaki adam birisini öldürüp onu babasına karşı rezil ettiği için mi? Karasakal, Ace'in filosunda olmasaydı yine gidecek miydi Ace?
Zoro olunca akan sular duruyor aynen Brook keyfince geziyor sen TB Arc'ı büyük ihtimal sadece Zoro olan kısımları okudun büyük ihtimalTamam.
Brook, sözü ve hayali birbirine bağlı olmasına rağmen keyfince geziyor ama sıkıntı yok. Ama Ace söz verdi de tut(a)madı diye lafını yiyor hemi ? Gerçekten arkadaşlar lafını yiyen görmek istiyorsanız Luffy'ye bakın. Hem de birden fazla kez. Onun yanında diğerlerinin esamesi okunmaz
Nakamasını kim öldürürse onun peşinden giderdi evet.Arkadaşı öldürüldüğü için mi? Yoksa kendi filosu altındaki adam birisini öldürüp onu babasına karşı rezil ettiği için mi? Karasakal, Ace'in filosunda olmasaydı yine gidecek miydi Ace?
Lastik meyvesi ve ateş meyvesi diyeyim ben sana bir karşılaştır iki meyveyi ve iksinin korsanlık yıllarını karşılaştır ve neler yaptıklarını karşılaştır yoksa çok sayıda manga paneli dolar burası.Söylesene verileri o zaman, gerçekten mantıklıysa sana hak vereceğim.
Ne kadar kıvırırsan kıvır, Ace dostu öldü diye tüm dünyada dostunu öldüren adamın peşinden gidiyor, seninki dostunu arkasında bırakıp yoluna devam ediyor, hanimiş benim yemeğim falan yapıyor
Yemek çok güzel gelmez misin
Reyiz bu zaten Ace'i Ace yapan şey. Tabiiki gidecekti.
O zaman Beyazsakal ve filonun geri kalanı adam değil?Nakamasını kim öldürürse onun peşinden giderdi evet.
Bu rezillik meselesi değil. Onun filosuysa onun sorumluluğudur.Arkadaşı öldürüldüğü için mi? Yoksa kendi filosu altındaki adam birisini öldürüp onu babasına karşı rezil ettiği için mi? Karasakal, Ace'in filosunda olmasaydı yine gidecek miydi Ace?
Laboon'un yanına gitmesi zor olmasa gerek. Balinanın mekan belli değil mi ?Zoro olunca akan sular duruyor aynen keyfince geziyor sen TB Arc'ı büyük ihtimal sadece Zoro olan kısımları okudun büyük ihtimal
Dostu diye değil ki, Teach onun altında böyle bir suç işledi diye gidiyor peşinden.Ne kadar kıvırırsan kıvır, Ace dostu öldü diye tüm dünyada dostunu öldüren adamın peşinden gidiyor, seninki dostunu arkasında bırakıp yoluna devam ediyor, hanimiş benim yemeğim falan yapıyor
Yemek çok güzel gelmez misin
Yahu Ace de WB'yi arkada bırakıyordu, Marineford'u bi' ben mi okuyorum?Arkadaşı öldürüldüğü için peşine düşüyor. Bunu bile eyip bükmeye çalışıyorsun.
Luffy'nin Jinbei'yi geride bırakması çok uzun zaman önce değil.