Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Abartıldığını Düşündüğünüz Dizi ve Filmler

Film çıktığında ve senesinin Oscar Ödül Töreni dışında adını bile duymadım Mad Max'in. Gerçi 6 tane Oscar almış, o yönden düşündün sanırım.
Mad Max Fury Road öyle böyle popüler değildi yapma etme, her tarafta konuşuluyordu. Ben popülaritesinin hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum o ayrı.

Dennis Villeneuve ve Yorgos Lanthimos filmleri. Günümüzde herkes kendi sinemacılık tarzına sahip yönetmen aradığından, olsun da çamurdan olsun dediğinden nimetten sayılıyorlar. Hele Blade Runner 2049'u ilk Blade Runner'la falan karşılaştıranlar var, ayıp.
Bu blade runnerda abartılıyor hazır yazmışsın cevap vereyim. Zamanının ötesinde bir film olabilir çıktığı yıllarda bir çok açıdan sinemayı değiştirmişte olabilir ama 2021 yılı içinde değerlendirme yaparsak abartıldığını düşünüyorum. Villeneuve ve Lantimos hakkındaki düşüncelerine de katılıyorum.

Hatta ek olarak Matrix bile eskidi biraz gençler. Bazı filmler çıktığı dönemlerde acayip etkilidirlerdir. Cunku dönemin kafasını iyi yansıtırlar ve çığır açarlar. Matrixte kullanılan aksiyin teknikleri dönem için ilkti daha önce oylesi yapılamamıştı. Ayrıca çıktığı yıllarda milenyuma girecek dunya için böyle bunalımlar hat safhadaydi. Döneminde böyle bir filmin çıkmış olması herkeste beklenmeyen etki bıraktı. Hatta filmin yapımcıları bu film nedir diyip çok iş yapmayacağını düşünüp. Keanuyu filmden yüzde verdiler bu sebeple maaş yerine. Keanu da bu sayede milyoner oldu.

Bunu direkt olarak en iyi dizi diye direten büyük bir kesim var. Adamlar en iyi dizi değil desen bile tepene binmeye çalışıyor. Breaking Bad konu ve işleyiş bakımından iyi ama karakterler bakımından fazla dallanıp budaklanmıyor. Yani çoğunlukla bir avuç karakterin etrafında dönüyor. Ben daha fazla karakter işlendiğinde daha fazla tat alıyorum OZ, Sopranos gibi. Bu kişisel tercih tabii. Mesela Jesse'de bile izlerken Moltisanti izleri alıyordum. Breaking Bad bu yüzden de şanslı bir dizi, önceden çekilen efsanelerden fazlaca şey kapmış.
Bryan'ın lafı var Tony Soprano olmasaydı WW olmazdı diye.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık