He o şekilDizinin kadrorsu abartıyo suyunu cıkardılar 5-6 sezon final yaptacaktı.
He o şekilDizinin kadrorsu abartıyo suyunu cıkardılar 5-6 sezon final yaptacaktı.
King Crimson fanı birinden böyle bi yorum görmek üzdü..Donnie Darko' yu izledim demin. Ya ben beklentiyi yüksek tutmuşum ya da film abartılıyormuş.
Ne alakası var ya , yanında izlediğim arkadaşım da sen çok beğenirsin bu filmi demişti, o da şaşırdı ben beğenmeyince.King Crimson fanı birinden böyle bi yorum görmek üzdü..
Ne bileyim beklentiler :/Ne alakası var ya , yanında izlediğim arkadaşım da sen çok beğenirsin bu filmi demişti, o da şaşırdı ben beğenmeyince.
Fena bir başlangıç yapmamıştı. Ama sonrasında senaristler ve dizi yapımcıları ''Fİlm efekti kasalım, milletin aklını allak bullak edelim'' dediler herhalde ve dizi berbat hale geldi.Legion
Türk dizisi demeseydin iyiydi. Yaraladın SFU sever kalbimizi.Six feet under. Az da izlemedim 20-25 bölüm falan izledim sanırım. Dizi full kadın erkek ilişkisi nerdeyse, çok baydı beni.. İzleyenler ölümü çok güzel anlatıyor mutlaka izle falan dese de dizinin yüzde 80 ikadın erkek ilişkisi türk dizisi gibi.