Lucifer'ın doğru dürüst izleyeni ve fanı bile yok nasıl abartılıyorLucifer,Lost,Hereos,Altered Carbon,Sopranos,Brekng bad.![]()

Lucifer'ın doğru dürüst izleyeni ve fanı bile yok nasıl abartılıyorLucifer,Lost,Hereos,Altered Carbon,Sopranos,Brekng bad.![]()
Heroes Kim abartıyor, Syler ah ah. Ne güzel bir psikopattı.Lucifer,Lost,Hereos,Altered Carbon,Sopranos,Brekng bad.![]()
Üçünü de tamamen izledim, ama aralarında gömeni görmedim. Bence kardeş payı daha iyiydi Leyla ile Mecnun'dan ama abartıldığını düşünmüyorum tabi.Net Leyla ile mecnun.İlk sezonunda 3 5 bölüm fena değil geri kalanları ise çöp oğlu çöp.50 bölüm izledim niye izledim bilmiyorum.Bir de bunun acayip bi kitkesi var paso işler güçler kardes payı gömerler.Oysa ikisi de daha iyidir.
Kesinlikle katılıyorum.La casa de papel. Şu diziyi her gördüğümde kitlesi yüzünden artık midem bulanmaya başlıyor.
Okuldaki lm kitlesi kardeş payına meh çekiyor.Kardeş payındaki karakterler bile kendi başına baş rol olacak adamlar.Hilmi,sezai,oğuzhan ve özellikle şerif taytıs.Leyla ile mecnunda ise hoşuma giden karakter yok nerdeyse.Tabi zevkler ve renkler mevzusuÜçünü de tamamen izledim, ama aralarında gömeni görmedim. Bence kardeş payı daha iyiydi Leyla ile Mecnun'dan ama abartıldığını düşünmüyorum tabi.
Abartılan bir şey varsa şu açlık oyunları denen saçmalıktır, kitaplarını bilemem ama filmi rezillik ötesi![]()
Yazarken elin titremedi mi? Pulp Fiction dedi ya la :|Bir sürü var da en balonu bu bana göre.
Pulp Fiction (1994)
IMDb Top 250'nin çoğu balon ya neyse.