Bilimsel yönünde benim bildiğim kadarıyla, yanlış kısım çok. Bunu yansıtamayacaklarından ya da başka sebepten yaptılar onu bilemem ama gözüme batan çok şey olmuştu.O başka mesele. Ben de pek sevmedim ama ben bilimsel yönünü ele aldım.
Bilimsel yönünde benim bildiğim kadarıyla, yanlış kısım çok. Bunu yansıtamayacaklarından ya da başka sebepten yaptılar onu bilemem ama gözüme batan çok şey olmuştu.O başka mesele. Ben de pek sevmedim ama ben bilimsel yönünü ele aldım.
İncelemesini attık işte.Bilimsel yönünde benim bildiğim kadarıyla, yanlış kısım çok. Bunu yansıtamayacaklarından ya da başka sebepten yaptılar onu bilemem ama gözüme batan çok şey olmuştu.
Allah taş eder yapma.Hızlı ve Öfkeli
Okurum bir ara vizelere çalışıyorum.İncelemesini attık işte.
İncelemesini attık işte.
Film çok iyi bence de ama her yeri bilimsel falan filan deyince abartmayın artık diyorum. Basit yerçekimini görmezden gelmiş adamlar. Filmin başında roketle falan çıkıyorsun dünyadan. Sonra yerçekimi dünyanın bilmem kaç katı falan dediğin gezegenden çok rahat uçarak çıkıyorsun.
Nick ve Madison konusunda katılıyorum. Güzel bölümdü. Zombi gerilimini tekrardan hissetmek iyiydi.O kız ilk zombi olanlardan birisi. Dizide Nick, Daniel ve Strand'i çok sevecek, Travis, Chris ve Madison'dan nefret edeceksin.