Yuhhh diyorum *Naoki Urasawa serisi bile yazan olmuş.

Son düzenleme:
Kültür farkı. Japonlara has kültürel özellikleri işliyorlar, adamlar beğeniyor. Bize iyi gelmiyor ama adamlar için paha biçilemez.Kimetsu no Yaiba. Aklım almıyor başarısının sebebini.
Sen burada Naruto'ya değil, Naruto'nun popülerliğinden faydalananlara kızmışsın gibi. Bence seri, bulunduğu konumu hak ediyor.Kezza narutoda öyle tamam anladık çok güzel bir seri ama cidden her oynadığım oyunda herhangi bir üyeli sitede sasuke,Naruto,itachi vs. Gibi isimlerin milyonlarca farklı versiyonunu göreceğimiz kadar inanılmaz bir şey değil. Youtubeye her girdiğimde anime etiketine her girdiğimde bu akatsuki, Naruto güç sıralaması tarzı videoları görmekten cidden sıkıldım hadi herşeyi geçtim yav neden hepsinde karşıda kim olursa olsun akatsuki veya Naruto kazanıyor anlamadım gitti![]()
Narutoda 7. takım hariç geri kalan neredeyse her karakter veya grup gördüğü ilgiyi hakeder ama 7. takımdan Narutoyu çıkar ve talk nojutsuyu ile beraber geri kalan hepsini çöpe at.Sen burada Naruto'ya değil, Naruto'nun popülerliğinden faydalananlara kızmışsın gibi. Bence seri, bulunduğu konumu hak ediyor.
Gintamaya başladığımda ilk 30 bölümden sonra sarmaya başlar demişlerdi ama ben ilk bölümlerini de sevmiştim. O kafayı bulmak her seride mümkün olmuyor.One piece ve narutoyu bilemem de Bleach'i kim nerede abartmış hakikaten merak ediyorum. Anime manga tarihinde daha fazla aşağılanan bir seri olduğunu sanmadığım gibi nedenini de pek anlamıyorum. Gerçi biraz anlıyorum. Neredeyse tüm karakterleri çekiciyken ana karakterleri özellikle büyük memeli olanı biraz can sıkıcı. Bir de kubonun kapalı bir anlatımı olması. Anlattığından daha fazla şey söylemesine rağmen hep sağda solda ne demeye çalıştığının mesajlarını gördüm ben. Shounen bir seriye göre kapalı bir anlatıma sahip olduğunu ve sebebin de bu olabileceğini düşünüyorum.
Diğeri ise belki bin bölüm izlediğim aşık olduğum Gintama. Bleachten farklı olarak bunun gerçekten fanı çoktur. Listelerde de düşmez hiçbir zaman. Bunun yanına fmayı da ekleyin hatta globaldan lotru da. Seveni çoktur hepsinin bu yüzden de asla bulundukları konumdan inmezler. Dokunulmazlıkları vardır bir noktada. Ha benim için sorun mu değil niye olsun. Ama gintama nın özellikle ilk 200 bölümünde boş bölüm de çoktur sıkar hele hele ilk kırk küsür bölüm yorar yani. Sevmek için ciddi zaman gerekir diye düşünüyorum.
Sasuke ile Sakura, tam olarak tencere kapak önermesine uymuyorlar mı? Serideki bütün karakterlere oluşabilecek nefreti, bu ikisi sırtlarına yüklenmiş. O kadar vasıfsız ve sinir bozucular ki diğer Villain'ler bir nebze sevilirken, bunlara hep nefret kusuluyor.Narutoda 7. takım hariç geri kalan neredeyse her karakter veya grup gördüğü ilgiyi hakeder ama 7. takımdan Narutoyu çıkar ve talk nojutsuyu ile beraber geri kalan hepsini çöpe at.