Naruto kesinlikle, çöp oğlu çöp.
Naruto kesinlikle, çöp oğlu çöp.
Aynen, çoğu da yapay zeka tarafından yazılmış gibi birbirinin kopyası. Re: Zero üstüne tanımam.yeni çıkan bütün isekai ve romantizm animeleri öyle abartılıyorlarki sanarsın one piece naruto falan
Bazı abartı ecchi sahneler dışında mushoku Tensei de kaliteli bir isekai. Başka kaliteli olarak Overlord da örnek verilebilir.Aynen, çoğu da yapay zeka tarafından yazılmış gibi birbirinin kopyası. Re: Zero üstüne tanımam.
Overlord'u izlemiştim seneler önce ama Mushoku Tensei'yi izlemedim henüz MAL'ten gayet iyi puan almış teşekkür ederim, bakacağım.Bazı abartı ecchi sahneler dışında mushoku Tensei de kaliteli bir isekai. Başka kaliteli olarak Overlord da örnek verilebilir.
Mushoku Tensei’den gereksiz cinselliği çıkartsalar en iyi İsekai animesinde zirvede olur ancak gereksiz cinsellik olunca benim için üçüncü veya dördüncü sıraya düşüyor.Bazı abartı ecchi sahneler dışında mushoku Tensei de kaliteli bir isekai. Başka kaliteli olarak Overlord da örnek verilebilir.
Arkadaşın önerisi dışında izlemediysen tensei shitara slime datta ken serisini öneririm.Benim için izlediğim en iyi İsekailer arasında Re Zero’dan sonra en iyisidir.Overlord'u izlemiştim seneler önce ama Mushoku Tensei'yi izlemedim henüz MAL'ten gayet iyi puan almış teşekkür ederim, bakacağım.![]()
Gereksiz cinsellik= ana karakter pedo :dMushoku Tensei’den gereksiz cinselliği çıkartsalar en iyi İsekai animesinde zirvede olur ancak gereksiz cinsellik olunca benim için üçüncü veya dördüncü sıraya düşüyor.
Onu da listeye aldım ismini çokça duymuştum 2-3 sene önce teşekkür ederimArkadaşın önerisi dışında izlemediysen tensei shitara slime datta ken serisini öneririm.Benim için izlediğim en iyi İsekailer arasında Re Zero’dan sonra en iyisidir.