Lan.. Hayır ya..Hemen kekeme bir dondurma

Lan.. Hayır ya..Hemen kekeme bir dondurma
Redo of Healer. Abartılıyor. Yeni nesil, yeni şaka.Anime, Manga ve Webtoon bırakmamışsınız. Sanırım bir eseri beğenmeyince tek bir övgüyü bile abartı olarak görüyorsunuz
Ben de yazayım bari. Boku no Pico.
Anime, Manga ve Webtoon bırakmamışsınız. Sanırım bir eseri beğenmeyince tek bir övgüyü bile abartı olarak görüyorsunuz
Ben de yazayım bari. Boku no Pico.
Aksine yeriliyor bence. Kim niye bu seriyi beğenmez, anlaması güç.Net Naruto.
Millet isekai ve shonen izleyince anime izlediklerini zannediyor, çok yazık daha asıl cevherlere erişme şansına eremedilerYine de anime izledim demeye yüzü olan herkesin izlemesi gereken bir seri.
Aynen, Tokyo Ghoul aşırı sıkıcı geldi karakterleri edgy görünmek için aşırı kasıyorlar. Parasyte (Kiseiju) özentisi bişey olmuş bütünüyle.boku no hero, nanatsuno taizai,tokyo ghoul
Bir şey de ben eklemek istiyorum , her bölüm bütün karakterlerin yeteneklerini tanıtıyorlar ve bunu sürekli tekrarlıyorlar inanılmaz ayar oluyorum.Aynen, Tokyo Ghoul aşırı sıkıcı geldi karakterleri edgy görünmek için aşırı kasıyorlar. Parasyte (Kiseiju) özentisi bişey olmuş bütünüyle.
Boku no Hero Academia da aynı şekilde, fazla uzatıyorlar savaşlar arası süreyi, sezonların çoğu çocuksu ve aptalca komiklikler ve şakalarla dolu zaten. Demiyorum ki hiç komedi sahnesi olmasın hep ciddi gitsin ama BnHA bana aşırı derecede cıvık geliyor. Özellikle Bakugo denen ucubeyi tokatlayasım geliyor onun yüzünden bıraktım animeyi. Uyuz velet. -__-