Say bakayım Big Mom, Xebec, Newgate sen yoksa Altın Aslanı saymıyor musun adamdanReis 4 vs 2 diye bir şey yok. Çünkü o zamanki kaido daha miçoymuş. Roger veya garp yoldan geçerken teklemişlerdir onu. 3 vs 2 olmuştur.
Spoiler sonrası torpilin görmüş olduk Kaido tatile çıktı nedir Oda?
Ace'in geldiğini duyunca süresiz tatile çıkmış işte adam ona da hak vermek lazım.Kime diyor heykele mi ? Yamato'ya mı? Adam tatile çıkmış yahu. Biz de onu diyoruz.
Neden? Bizim tayfadakiler veya diğer karakterler ölüyor mu?Kaido adada olsa ace'in öleceği ya da hapse düşeceğini çıkarmak çok zor değil.
Sen bana sorduğunda ben sana büyük ihtimalle adada değildir demiştim o zaman niye hikaye anlatmıyordun böyle xD Tek yemesini bekliyordun elindekiyle yetineceksin artık.Spoiler sonrası torpilin görmüş olduk Kaido tatile çıktı nedir Oda?
Adam Ace yaşasın diye Kaido'yu adadan göndermiş? Hem de ne diye? Tatile çıkmış.
Çıkardığın yere bağlı xDKaido adada olsa ace'in öleceği ya da hapse düşeceğini çıkarmak çok zor değil.
Siluet resminde gözükmüyordu sanırım. Kaçmış ya da başlarım sizin işinize diyip çekip gitmiş de olabilir.Say bakayım Big Mom, Xebec, Newgate sen yoksa Altın Aslanı saymıyor musun adamdan