Meyve seride o kadar az gözükmüş ki adını bile unutmuşum.Sara Sara no Mi, Model: Axolotl, Smiley'nin meyvesiydi.
Meyve seride o kadar az gözükmüş ki adını bile unutmuşum.Sara Sara no Mi, Model: Axolotl, Smiley'nin meyvesiydi.
Sana gelecek 10 bölümün spoilerı önden geliyorsa paylaş da biz de okuyalım.Aynen mesela Ace'in arc bossu da Yamato oldu.
Ne oldu yahu insan bir düşünüyor sorguluyor. WB de ayar yemiş o akşam çok belli.Sırf mutlu ol diye şöyle fantazilerin gerçek olsun istiyorum xD
Düşünsene adam toplayıp Kaido'ya dalmak yerine tek tabanca Arlong hanginiz dercesine Kaido hanginiz diyorsun.Düşünsene senden küçük kardeşin gelip seni pezoların elinden kurtarıyor.
Bm o gece meyveyi, komodinin üstüne bırakmış.WB'ye de o akşam Gura Gura'yı veren Big Mom olabilir mi acaba?
Bm arcın yarısında ayık. Ayık olmadığı zaman da sanji adada kalmak zorunda olduğu için ve luffy'nin kata ile vs atması gerektiği için gidemiyorlar. Arc sonunda ise Bm tekrar ayılıyor ve adamların peşine düşüyor.Göreceğiz ne yapıp yapmadığını. Önden konuşmaya gerek yok. Ama Kaido'nun adada olmamasınmdan daha büyük bal, adadaki BM'ın 12672 bölüm pasta kovalamasıdır. Luffy'nin kaçıncı adamla karşılaştığının önemi yok, zira arcın son dövüşünde yenemeyeceği adamla karşılaşmıyor paşam.
Bkz. BM'ın pasta kovalaması ve karşılaşmaması. :d
Kime diyor heykele mi ? Yamato'ya mı? Adam tatile çıkmış yahu. Biz de onu diyoruz.Düşünsene adam toplayıp Kaido'ya dalmak yerine tek tabanca Arlong hanginiz dercesine Kaido hanginiz diyorsun.
Belli değil.Ne oldu yahu insan bir düşünüyor sorguluyor. WB de ayar yemiş o akşam çok belli.
Big Mom : Eee madem dağılıyoruz, alın hepinize birer meyve, ana gibi anaSırf mutlu ol diye şöyle fantazilerin gerçek olsun istiyorum xD
Katılmasam da iyi güldüm buna ama espri yaptığından emin değilim. :/WB'ye de o akşam Gura Gura'yı veren Big Mom olabilir mi acaba?