Hangi meyveden bahsediyorsun ?Bu arada Kaido'dan önce sucul bir canlının meyvesi vardı zaten, amfibi bir tür olsa da çoğunlukla suda yaşayan bir hayvandı.
Düşünsene Akainu tam Ace'i delecekken Marineford'da saçma sapan bi bomba patlıyor ve bu sayede hepsi oradan kaçıp gidebiliyorDüşünsenize Luffy Sanji'yi kurtarmaya gidiyor ama Big Mom tatile çıkmış.
Aynen mesela Ace'in arc bossu da Yamato oldu.Belki Luffy arc bossuyla karşılaşmıyordur da Luffy'nin karşılaştıklarına arc bossu deniyordur. :d
Mantıklı.Düşünsene Akainu tam Ace'i delecekken Marineford'da saçma sapan bi bomba patlıyor ve bu sayede hepsi oradan kaçıp gidebiliyor
Kaido adada olsa, Ace tuhaf olaylar serüveni sonucunda kurtulmuş olsa, ben de şanslı derdim. Adam indirmek için gelmiş, karşılaşma fırsatı bile bulamamış. Oda sırf Ace gelişmesin, zorlu dövüşlere girmesin diye köstek olmuş.Aynen patatesin biri tayfasında olacaktı WB bile çöktü bu velet yüzünden haklısın bro. Şanslı Kaido
Düşünsene senden küçük kardeşin gelip seni pezoların elinden kurtarıyor.Düşünsene Akainu tam Ace'i delecekken Marineford'da saçma sapan bi bomba patlıyor ve bu sayede hepsi oradan kaçıp gidebiliyor
Sara Sara no Mi, Model: Axolotl, Smiley'nin meyvesiydi.Hangi meyveden bahsediyorsun ?
Sırf mutlu ol diye şöyle fantazilerin gerçek olsun istiyorum xDWB'ye de o akşam Gura Gura'yı veren Big Mom olabilir mi acaba?