Luffy gelecek hafta da çatıya çıkamazsa sonsuza kadar koşar.
Oda, yuba dan bile daha büyük wb haterı çıktı. Adamı yetimlerin yardımına koşmadığı gibi yardım etmek isteyen çocuklarını sürekli döven bir baba olarak tanıttı :/Ya bir kaç kişinin kafa patlatmasına bile gerek yok. Wano’ya Beyazlar değil de Roger korsanlarını düşürecekti.
Bakış açına göre değişir.Bölümün bereketine bakarmısın arkadaş. Kaido balık çıkıyor. Ace'in gözüktüğü sayfalar çok az. Wb'ye toprak atılıyor. Zoro terlik olmuş. Hepsi aynı bölümde Oda bu bölümü 1000'e denk getirmeye çalışmış olabilir.
Kralın yükselişini Oda bile inkar edemez.Luffy gelecek hafta da çatıya çıkamazsa sonsuza kadar koşar.
Luffy ana karakter bu adam 19 yaşında kk olucak tabiki herkes onun gibi değil.Bu yine kaido ve linlinin ezikligini gosterir luffy 19 yasinda indire indire geliyor. Kladi ki Kaido ve Linlin dogustan asiri torpilli guclu tanitildilar.
Ben gitmeyecek mi dedim? Sen Apoo'nun yanından gitti Kaido' ya yol aldı Apoo öyle kalktı dedin. Ben de poz kestiği yerden en fazla 5-10 metre uzakta bir yere gitmedi gittiyse panel göster dedim. :sKaido 'ya doğru gidiş yolu aramaya gitti ve buldu gelecek bölüm icraata geçecek demiştim de ondan
luffy ikinci kez tek yiyormuş ne gülerim asdawsdNeyse ne WB ne Roger ne Ace...
Tek gerçek Luffy Reyiz.
Yetiş de artık son ver bu azaba.