Üye silindi 6669
Şimdi Oda Rocks olayını Garp,Roger ve Edward vs Xebec,Velet Kaido ve linlin gibi gosterib bunları da patlatıcak gibi geliyor bana.
Nereden biliyorsun 3 kişi öldüğünü? Özellikle isimsiz karakterlerden bahsettim.Akanın magmasını yiyen kişilerin hayatta kaldığını sanmıyorum.Kendilerinden 10 kat güçlü Denizcilere eksij tqyfaları ile kafa attı bu adamlar. 3 kişi öldü. Kaido'ya tam tayfaları ile saldırınca neden binlerce kişi ölüyor. :/
Ciddi değilim yaa yazdığimda herkez wb gömüyo bende araya luffy'i sokim dedim.Şu sayıda bile luffy'e laf atılıyor yav şaka gibi...
O da var tabii.Zaman atlamasından sonra kalemi her arc zayıflamaya başladı.Bunu okuyucu olarak bizler hissediyorduk zaten Wano sıvası oldu.Oden'i geç tanıtmaktan çok adam hikayeyi çok doğaçlamaya yazdı bu yüzden tonla retcon oldu.
Norman gerçekten Wb'ye saygın varsa blok flüt olduğu hali avatar yapmazsın en azından sırtının gösterildiği sayfayı yap anasını satayım. Dalgamı geçiyorsun saygı duruşumu belli değil tarafını seç.Seni de bir süre engelleyek o profil resmi ne öyle töbe bismillah.
Bu yine kaido ve linlinin ezikligini gosterir luffy 19 yasinda indire indire geliyor. Kladi ki Kaido ve Linlin dogustan asiri torpilli guclu tanitildilar.Şimdi Oda Rocks olayını Garp,Roger ve Edward vs Xebec,Velet Kaido ve linlin gibi gosterib bunları da patlatıcak gibi geliyor bana.
Kaido 'ya doğru gidiş yolu aramaya gitti ve buldu gelecek bölüm icraata geçecek demiştim de ondanSen neden bir hafta geriden geliyorsun? :s Geçen bölüm gitti dedin ben de geçen bölümde panel istedim. Bu bölüm gidiyor olması geçen bölüm benim söylediğim şeyin gerçekliğini değiştirmiyor.
Bi an noluyor dedimWB tayfasını çökerterek iyilik yapmış oldu
Takılıyorum ya ciddiye almayın