ya yemin ediyorum bizimkiler bir başka ya hahahha
ya yemin ediyorum bizimkiler bir başka ya hahahha
Robin'e bağlamaz kitabe olayını herhalde.Dördüncü Kitabe Robin miymiş? Değilse konuşacak bir şey yok.
Sen Rogerın oğlu ol, Garp gibi adam alıp seni yetiştirsin, Luffy-Sabo gibi kardeşlerin olsun ama git alkolik bir tembelin eline düş ve nasıl bir şeyse onu sevip Rogera sövmeye devam et. Ace ya kafaya çok darbe yemiş -hakikaten yemiş- ya da zaten ondan da bir halt olmayacaktı yine olmamış.Ace Roger'ı beğenmiyordu.Allah onu Wb gibi bi babayla sınamış.
Garp dünyanın en güçlüsü lakabını bile kabul etmemiş olabilir ya.Aksi çıkana kadar böyle düşünüyorum.Garp mütevazilikten kaybediyor ya. Millet ben BEYAZSAKALIM diye naara atıyor kendini pazarlıyor. Garp diyor yok ya ne kahramanlığı ben değilim Sengoku yaptı falan diye takılıyor.
Ayıp ediyorsun ama.Buggy'nin balı yok herşeyi bileğinin hakkı ile yapıyor.Söz konusu en ballı karakter olsa, ben açıkçası Buggy derdim. Impel Down'da bâya gördük zaten, en çok da MF savaşında görmüştük
Adamın yumrukları konuşuyor onun yerine, neyse ki onlar mütevazi değil vurduğunu gömüyor.Garp mütevazilikten kaybediyor ya. Millet ben BEYAZSAKALIM diye naara atıyor kendini pazarlıyor. Garp diyor yok ya ne kahramanlığı ben değilim Sengoku yaptı falan diye takılıyor.
Garp yumruklarıyla korsanları hayattan-hayallerinden soğutuyor ve ölmekten beter ediyor.Adamın yumrukları konuşuyor onun yerine, neyse ki onlar mütevazi değil vurduğunu gömüyor.