Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm hakkında yorumlarım:

Ace çaylaklardan bahsederken. Kid, Law, Bege ve Cavendishi sayıyor. Burada ilgi çekici nokta şu 3 Süpernovanın yanına şuan Luffy'nin 1. Tümen komutanı olan Cavendish'te yer alıyor ben bu adamın Bartolomeo kadar önem arz ettiğinden emindim. Tayfanın cidden çok işini yarayacak bir güç.

Sonrasında Ace'in kendi sözünü tutmak için Wb'den Kaidoya saldırmasını istediğini görüyoruz. İzo ve Marco, Oden'in ölümünden çok sonra haberleri olduklarını öğreniyoruz. Yani Thatch'ın intikamını almayam Wb'nin, Oden'ininkini almaya girişmemesi çok şaşırtıcı değil. Fakat İzo ve Newgate'in Odeni arayıp sormaması.. çok kötü. İzo'nun memeleketine karşı 1 gram sevgi beslemediğini ve Kaido'dan daha tehlikeli bir varlık olduğunu da görmüş olduk. İlk okuduğumda çok sinirlensemde aslında Wb'nin karakterine uymayan hiçbir şey yok. Başka tayfaya satıp giden Oden; Wb'yi hiç arayıp sormazken Wb'nin Oden karşısında böyle bir sorumluluğu olamaz ne de olsa oden çocuğu değil kardeş. Kardeş kardeşi satarsa öbürü pas vermek zorunda değil. Yani Oden olayı Thatch olayından farklı olsa da ikisine yapılmayan müdahalalerde de bir yanlış yok. Ace ise bu iki durumdan farklı, ölmüş adamın intikamıyla hala yaşayan birini kurtarmak bir tutulmamalı. Tayfadan bir adamı kurtarıp kaçmak istemekle Gitmiş can için başka canlar götürmek farklı şeyler. WB hala aynı WB.

Görüyorsunuz Marco'yu King tek başına durduramıyor. Queen ile beraber giriyorlar :D Marco'nun yeni çağ vurgusu ve Queen, Kinge posta koyması cidden güzel olmuş.

Sonrasında Robinin önemini görüyoruz tekrardan.

Ben Linlin Rocks olayında kurtardı diye borçlusun dediğini düşünüyordum ama durum baya farklı çıktı. Kaido'nun meyvesi zaten yeterince konuşuldu on ayrı bir şey eklemiyeceğim. Bölüm dolu dolu ve Güzel bu bölümün üzerine 1000. Bölümü Rocks ile taçlandırırsa tadından yenmez.

nE One Piece'i bulduk mu ? Wb ne kadar büyükse şu olaydan çok daha fazla konuşulduğuna göre...
Bege, net Kid ve Law disindaki Supernova’lardan guclu bu arada. Belki Drake ve Urouge haric, kalanlarin hicbirisinde Big Father’a hasar verebilecek guc yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık