Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bırakın Luffy’yi falan Zoro bile bundan daha karakterlidir. Hiç değilse Luffy bunun boş atarının aksine Sanjiyi almaya gittiğinde “buralar bende sen devam et” tarzında takılıyor adam. İşi aman şimdi kim uğraşacak boyutunda karşılamıyor.
Gidip Kaidoyla tam bit savaş verme tamam ama en azından git yengeni yeğenlerini işte ne bileyin la elçi gönder bir tane kendin gidesin yoksa.
 
Oda Allah belanı be babalığı bu hale düşürürken hiç mi için acımadı şerefsiz herif. O kadar babalık kastın adama sonra çizdiğin hikayeye bak. Op benim için bitmiştir.
 
Got 8.sezon = Wb bu saatten sonra. Bu hiç olmadı Oda hiç. Değermiydi çöpetsu no yaiba fanı külotçu japonları gazlamak için bu işlere girmene?
 
Ana karakterin 70 tane bal sahnesi olunca;

- Bal muhabbeti boş muhabbet abi ya.

X kişinin 2 tane bal(!) sahnesi olunca;

- Plotun da bu kadarı ya yuh gözümüz çıhktı!
- Bu da mı bal değil?
- 1 kavanoz değil 2 değil 3 değillll tam 5 kavanoz balll!
Söz konusu en ballı karakter olsa, ben açıkçası Buggy derdim. Impel Down'da bâya gördük zaten, en çok da MF savaşında görmüştük
 
Bölüm hakkında yorumlarım:

Ace çaylaklardan bahsederken. Kid, Law, Bege ve Cavendishi sayıyor. Burada ilgi çekici nokta şu 3 Süpernovanın yanına şuan Luffy'nin 1. Tümen komutanı olan Cavendish'te yer alıyor ben bu adamın Bartolomeo kadar önem arz ettiğinden emindim. Tayfanın cidden çok işini yarayacak bir güç.

Sonrasında Ace'in kendi sözünü tutmak için Wb'den Kaidoya saldırmasını istediğini görüyoruz. İzo ve Marco, Oden'in ölümünden çok sonra haberleri olduklarını öğreniyoruz. Yani Thatch'ın intikamını almayam Wb'nin, Oden'ininkini almaya girişmemesi çok şaşırtıcı değil. Fakat İzo ve Newgate'in Odeni arayıp sormaması.. çok kötü. İzo'nun memeleketine karşı 1 gram sevgi beslemediğini ve Kaido'dan daha tehlikeli bir varlık olduğunu da görmüş olduk. İlk okuduğumda çok sinirlensemde aslında Wb'nin karakterine uymayan hiçbir şey yok. Başka tayfaya satıp giden Oden; Wb'yi hiç arayıp sormazken Wb'nin Oden karşısında böyle bir sorumluluğu olamaz ne de olsa oden çocuğu değil kardeş. Kardeş kardeşi satarsa öbürü pas vermek zorunda değil. Yani Oden olayı Thatch olayından farklı olsa da ikisine yapılmayan müdahalalerde de bir yanlış yok. Ace ise bu iki durumdan farklı, ölmüş adamın intikamıyla hala yaşayan birini kurtarmak bir tutulmamalı. Tayfadan bir adamı kurtarıp kaçmak istemekle Gitmiş can için başka canlar götürmek farklı şeyler. WB hala aynı WB.

Görüyorsunuz Marco'yu King tek başına durduramıyor. Queen ile beraber giriyorlar :D Marco'nun yeni çağ vurgusu ve Queen, Kinge posta koyması cidden güzel olmuş.

Sonrasında Robinin önemini görüyoruz tekrardan.

Ben Linlin Rocks olayında kurtardı diye borçlusun dediğini düşünüyordum ama durum baya farklı çıktı. Kaido'nun meyvesi zaten yeterince konuşuldu on ayrı bir şey eklemiyeceğim. Bölüm dolu dolu ve Güzel bu bölümün üzerine 1000. Bölümü Rocks ile taçlandırırsa tadından yenmez.

nE One Piece'i bulduk mu ? Wb ne kadar büyükse şu olaydan çok daha fazla konuşulduğuna göre...
 
Bak beni ciddiye almayın Wb ve Ace konusunda. Tamamen boş boş yazasım var ondan.

Suçlu Oda'dır. Wb gibi bir adamı bile aman Luffy gelsin de yensin diye harcadı. Sorarım size WB niye Wano'ya geldi? Nİye Oden ona katıldı? Oden direkt Roger ile tanışsaydı Wb'nin Oden'e eyvallahı olmasaydı seri ne kaybederdi? Oden Wb'nin gemisinde ne yaptı? Ne işe yaradı? Zaten o tayfanın durağan kişiliğine uymayan üç isimden biriydi. Teach, Ace ve Oden. Kalkıp ta efsane bir anı mı yaşadı? Ne varsa Roger ile yaptı. Roger kişilik olarak daha yakın Oden'e Wb'ye oranla.

Sorun ne? Sorun Oda'nın sırf Oden'i efsane göstereceğim 2 efsane korsanda hayran olmuş dedirteceğim diye ve ek olarak sırf Luffy gelip bunları kurtaran kişi olsun diye koca bir efsaneyi çöp gibi çizmesi.
ace 20 yaşındaydı ve 2.komutandı onu da aradan çıkarayım demiş gibi eskı 2. komutan (croco çıksa güzel olurdu ama jozu ve vısta dan güçlü durmuyor) başta yalnızca roger için planlamıştır sonra wb yi de katmıştır bence daha iyi oldu ızo ya hikâye yazmış oldu - oden dünya hükümeti ıçın daha önemli bir karakter olarak görüldü
 
Bir tarafta arkadaşına laf söylüyorlar diye ülke yıkan Roger, diğer tarafta aman Ali Rıza bey keyfimiz kaçmasın, Ne ayranımız dökülsün ne kötü birşeyler olsun Beyaz Dede.

Oden bırakıp gitmiş o yüzden birşey yapmamış. Yersen! Oden beyaz bıyıktaki karaktersizliği görmüş dünyanın sonunu göreceği adamın yanına geçmiş. Beyaz bıyık yanında takılsa çocuk istirmarcısı üvey baba maydonoz emin gibi olurdu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık