Üye silindi 1004
Günlük hayatımda Zoro ve Sanji hariç One Piece karakteri hatırlamıyorum Allah'ıma bin şükür.Romantizme bak be, ben de her tuvalete gittiğimde giydiğim lastik terlikten luffy'i hatırlarım xD
Günlük hayatımda Zoro ve Sanji hariç One Piece karakteri hatırlamıyorum Allah'ıma bin şükür.Romantizme bak be, ben de her tuvalete gittiğimde giydiğim lastik terlikten luffy'i hatırlarım xD
Her gece Zoro'nun resmine sarılıyorsun sanıyordum büyük şok oldu xDGünlük hayatımda Zoro ve Sanji hariç One Piece karakteri hatırlamıyorum Allah'ıma bin şükür.
Yok yalnız yatmayı daha çok seviyorum. Gün içinde arada gidip posterini öpüyorum.Her gece Zoro'nun resmine sarılıyorsun sanıyordum büyük şok oldu xD
Benim lafımın üstüne laf söylemek... Daha fazla duramam bu ortamda.Ace > Luffy
@Raiden bunu inanarak söylüyorum şimdi ne olum ? Şu sınırlama sevdaınızı bir bırakmayacaksınız ya, evrene yeni teori sunuyorsunuz anlaşılan
Radeon onaylamış mıZoro fell from Marco's back
Updated spoilers
Diyorlar ama
Tamam len tamam, haklısın öyle diyen fandırBenim lafımın üstüne laf söylemek... Daha fazla duramam bu ortamda.
Hadi anladık tek başına yukarı çıkamaz kaybolur ama bunu da beceremediyse yuh yani.Zoro fell from Marco's back
Updated spoilers
Diyorlar ama
King saldırıyordu ya. Kerhaneye doğru gidecek değil ki.Hadi anladık tek başına yukarı çıkamaz kaybolur ama bunu da beceremediyse yuh yani.
Umarım doğru değildir.
Zoro hakiden kanat yapacaktı kendine. O spo netleşmedi mi?Zoro fell from Marco's back
Updated spoilers
Diyorlar ama