Umarım ayağında taşımaz. :/
Yarın bakalım oda burdaki kadar iyi yapmiş mı.
Marinefordda bir sahne var Luffy ile Acenin gölgeleri yan yana çiziliyor bence orada Luffynin yetiştiği sembolize edildi.Ace karakterinin altı doldurulmadı. Ne yaşadı, nasıl gelişti tam bilmiyoruz. Benim gördüğüm Rogerin oğlu olmasının verdiği büyük bir avantaj var. Hep boyundan büyük işler için çabalayan, en zirveyi hedefleyen biri olmak istedi.
Ve gücünden benim şüphem yok. Gayet güçlü biriydi.
Yenildiği adamlarda şu an serinin zirvesi.
Ancak ne olursa olsun Luffy farklı biri. Adam resmen kehanetin başrolü, seçilmiş kişi.
Luffy ile Ace'i bu konuda kıyaslamak gereksiz. Çünkü eninde sonunda Luffy Acei geçecekti.
Tam Phoenix formuna donuşmediyse muhtemelen ayağı ile taşıyodur.Umarım ayağında taşımaz. :/
Böyle yaptıysa iyi yapmış olmuyor Marco'nun pençesiyle tutması lazım Zoro sırtına bindiyse rezillik.
İnanarak bunun aksini iddia edecek kimse yoktur muhtemelen. Fanlık ve haterlık üzerinden gidiyor tartışmalar.Luffy ile Ace'i bu konuda kıyaslamak gereksiz. Çünkü eninde sonunda Luffy Acei geçecekti.
Tamam da ikisinde de Kral Haki var ve Kral Hakiyle gelen bir güç potansiyeli de var. He ben aksini iddia etmiyorum ama neden iddia edilmesin ?İnanarak bunun aksini iddia edecek kimse yoktur muhtemelen. Fanlık ve haterlık üzerinden gidiyor tartışmalar.
Denklik üzerine yapılan tartışmalar iyi kötü kabul edilebilir ama Ace'i Luffy'nin önüne koymanın zerre mantığı yok. O yüzden kimsenin inanarak söylediğini sanmıyorum dedim.Tamam da ikisinde de Kral Haki var ve Kral Hakiyle gelen bir güç potansiyeli de var. He ben aksini iddia etmiyorum ama neden iddia edilmesin ?