Kid'de kralın hakisi var Kid çoh güjlü diyen sen değil miydin ? Ace'de de var kralın hakisi :/...Kid ile ace'in ne alakası var? Oda kid'i rival gibi çizdi udon sahnelerinde ve kid yaşıyor. Ace öldü.
Kid'de kralın hakisi var Kid çoh güjlü diyen sen değil miydin ? Ace'de de var kralın hakisi :/...Kid ile ace'in ne alakası var? Oda kid'i rival gibi çizdi udon sahnelerinde ve kid yaşıyor. Ace öldü.
Yok yav böyle bir şey demem. Ace de de kral haki olduğunu biliyorum. Wano boyunca rival gibi gözüktükleri için kid güçlüdür diyorum.Kid'de kralın hakisi var Kid çoh güjlü diyen sen değil miydin ? Ace'de de var kralın hakisi :/...
Ace yaşasa Teach'in altına girer miydi tıpkı WB gibi? Teach- Xebec ?
Edebiyat yapma Ace de yapardı belki hata. Benzerlik buluyonuz biz de yardım ettik işte.Şimdi bu resimden sonra Wbye sallayacaksın yine. WB iğrendiği hükümetin içinden geçmek için yapmış bir hata. Ama bir onu hataları ve doğruları ile seviyoruz onu ADAM yapanda bu.
Eyvallah .Edebiyat yapma Ace de yapardı belki hata. Benzerlik buluyonuz biz de yardım ettik işte.
Ace yaşayıp Newgate seviyesine gelmesi güzel olurdu.Ama One Piece Naruto gibi karakterlerin rollerinin birbirini sık tekrar ettiği bir seri değil.Ek olarak söyleyeyim. Ace yaşasaydı Korsan Kralı Luffy tıpkı Roger gibi. Ama en güçlü Ace olurdu tıpkı Newgate gibi hadi benden bu kadar eyvallah.
Şiir gibi okudum. Eline sağlık.Karasakal yendi. Akainu yendi. Beyazsakal'a çocuk gibi saldırıp öldürmeye çalıştı tokadı yedi yedi oturdu.
Onun için savaş yapıldı kurtarıldı
gitti bütün çabaları boşa çıkardı
kaptanını son emrine uymadı.
En başında Karasakalın peşinden gitme denildiğinde de dinlemedi.
Evet akılsız kardeşimiz zamanında da Kaidodan şamar yemeye gitmiş evde bulamamış.