Ace Kaido'dan da dayak yeseydi serinin Curt Hawkins'i olurdu.Kaidonun evde olmamasısav Ace'ın dayak kariyeri açısından kötü oldu.
Ace Kaido'dan da dayak yeseydi serinin Curt Hawkins'i olurdu.Kaidonun evde olmamasısav Ace'ın dayak kariyeri açısından kötü oldu.
Dayak kariyerinde Smoker lider.Kaidonun evde olmamasısav Ace'ın dayak kariyeri açısından kötü oldu.
Dayak kariyerinde Smoker lider.
Birbirleri ile de berabere kalmışlardı meyvelerinden dolayı.
Sorun değil zaten benim yaptığım yorumda çok ciddi değildi.Geyik yapıyorum dostum. Umarım tepkimeyi yanlış anlamamışsındır.
Yanlış mesaja yazmışım. Lordlar konusunda olan mesajına yazıcaktım. Sen umuyorum yine anladın muhabbetiSorun değil zaten benim yaptığım yorumda çok ciddi değildi.
WB hükümeti sevmediği için mi katıldı acaba? Yoksa başka bi şey için mi? Yani başka bi çıkarı ya da borcu mu vardı? Emin değilim ama Rock ile arası iyi olmadığı kesin gibiŞimdi bu resimden sonra Wbye sallayacaksın yine. WB iğrendiği hükümetin içinden geçmek için yapmış biz hata. Ama bir onu hataları ve doğruları ile seviyoruz onu ADAM yapanda bu.
Hayır Gyrados çıktı Gelişmiş versiyonu. BM meyveyi vermeden önce Magikarp'dı ahahahaKaido bildiğin Magikarp çıktı.