Bilsem niye öyle söyleyeyim yahu.Tamam reis kızma şaka yaptık.Sayfayı pcden atarım.Seni böyle detayları iyi hatırlıyor olarak biliyorum özellikle işin içinde luffy varsa.

Bilsem niye öyle söyleyeyim yahu.Tamam reis kızma şaka yaptık.Sayfayı pcden atarım.Seni böyle detayları iyi hatırlıyor olarak biliyorum özellikle işin içinde luffy varsa.
Kimin 26 Kimin 24 olduğu belli değildi diye hatırlıyorum ne unutmuş numarası. Atın sayfayı da o zaman.![]()
Son dönem pek bir unutkanız, aşık falan mı olduk acabaBilsem niye öyle söyleyeyim yahu.Ama iyi hatırladığım bir şey var Luffy hayalini açıkladığında Ace ve Sabo ağlıyorlardı.
![]()
Teşekkürler.
https://mangalin.com/manga/one-piece-chapter-585/ tüm bölüm. :dTeşekkürler.Ama umarım fotoshop yoktur, sizden bir şüphelenmiyor değilim.
@RedTeroR
Olabilir.Aşk güzel şey.
![]()
İnşallah yine yeni yeniden Luffy'e aşık olmamışsındırTeşekkürler.Ama umarım fotoshop yoktur, sizden bir şüphelenmiyor değilim.
@RedTeroR
Olabilir.Aşk güzel şey.
![]()
Dediklerimin manga referansları da var. Açıklıyorum mantıklı şekilde beni kafadan atmakla suçluyorsun da daha senin bir manga sayfasını getirip önüme koyabildiğini görmedim. Ace, Sabo'dan daha potansiyelli ve ilerideydi. Luffy ile aralarında da yaş muhabbeti hep vardı zaten.Oda Ace yaşasa luffy diye bir açıklama mı yaptı? Kaçırmışım o zaman. :/
Biz Reis'i bu yüzden sevdik zatenDediklerimin manga referansları da var. Açıklıyorum mantıklı şekilde beni kafadan atmakla suçluyorsun da daha senin bir manga sayfasını getirip önüme koyabildiğini görmedim. Ace, Sabo'dan daha potansiyelli ve ilerideydi. Luffy ile aralarında da yaş muhabbeti hep vardı zaten.
Son olarak kralı anma köşesi @RedTeroR![]()
![]()
![]()
![]()
A 50 kim sence...
Lider dedikleri dadan la.Dediklerimin manga referansları da var. Açıklıyorum mantıklı şekilde beni kafadan atmakla suçluyorsun da daha senin bir manga sayfasını getirip önüme koyabildiğini görmedim. Ace, Sabo'dan daha potansiyelli ve ilerideydi. Luffy ile aralarında da yaş muhabbeti hep vardı zaten.
Son olarak kralı anma köşesi @RedTeroR![]()
![]()
![]()
![]()